پنجشنبه, ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-04-18
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 11057 |
تاریخ انتشار : ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۶ |
101 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل به نقل ازآسوشیتدپرس، اوپک و هم پیمانانش موسوم به اوپک پلاس روز پنج شنبه حتی با وجود طرح اتحادیه اروپا در مورد تحریم نفتی روسیه، تصمیم گرفتند تا میزان تولید خود را باز هم به تدریج افزایش دهند. این گزارش مدعی است، این رویکرد محتاطانه اوپک پلاس بحران جهانی انرژی […]

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل به نقل ازآسوشیتدپرس، اوپک و هم پیمانانش موسوم به اوپک پلاس روز پنج شنبه حتی با وجود طرح اتحادیه اروپا در مورد تحریم نفتی روسیه، تصمیم گرفتند تا میزان تولید خود را باز هم به تدریج افزایش دهند.

این گزارش مدعی است، این رویکرد محتاطانه اوپک پلاس بحران جهانی انرژی را تشدید خواهد کرد و قیمت نفت و بنزین و گازوئیل و سوخت صنعت هوانوردی بیش از این افزایش خواهد یافت. این افزایش قیمت‌ها، وضعیت تورم بالا در جهان را بدتر خواهد کرد و توانایی مردم برای پول خرج کردن را کاهش خواهد داد.

اوپک پلاس در یک نشست آنلاین تصمیم گرفت، همچنان به نقشه راه خود پایبند بماند و با افزایش روزانه ۴۳۲ هزار بشکه نفت در ماه ژوئن موافقت کرد.

قیمت نفت امسال بیش از ۴۰ درصد افزایش یافت.

با این حال، تحلیلگران «ریستاد انرژی» پیش‌ بینی می‌کنند، اگر ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا پیشنهاد تحریم نفت روسیه را تصویب کنند، بازارهای جهانی، طی شش ماه، ۲ میلیون بشکه نفت از دست خواهند داد. انتظار می‌ رود، مسکو نیز با دست دادن بزرگ ترین مشتری خود یعنی اروپا، کاهش تولید داشته باشد.

اوپک برای مقامات اروپایی روشن کرده است که این کارتل برای جبران نفت از دست رفته روسیه، افزایش تولید نخواهد داشت. برخی از اعضای اوپک درحال حاضر نمی‌توانند سهمیه خود را تولید کنند.

روسیه، بزرگ ترین صادرکننده نفت خام جهان است که ۱۲ درصد نفت جهان را تامین می کند و نگرانی از متوقف شدن صادرات نفت و گاز طبیعی این کشور، قیمت انرژی را بالا نگه داشته است.

اگر اتحادیه اروپا به برنامه های خود برای حذف تدریجی واردات نفت خام طی ۶ ماه عمل کند، روسیه می‌تواند تلاش کند تا این بشکه‌ها را به کشورهای آسیایی که در این تحریم مشارکت نمی‌کنند، بفروشد، اما احتمالا نتواند برای تمام نفتی که به اروپا می‌فروخت، حتی با قیمت‌های پایین تر و وسوسه انگیزتر مشتری پیدا کند.

یک دلیل اینکه، ظرفیت خط لوله و راه آهن محدودی به آسیا وجود دارد. درحالی که برخی محموله ها می‌تواند از طریق دریا ارسال شود، اما با توجه به خطر تحریم‌‌ها، این موضوع به در دسترس بودن نفتکش‌ها بستگی دارد.


لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!