جمعه, ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-04-19
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 11370 |
تاریخ انتشار : ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۸:۱۳ |
87 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

محمد صفایی دلویی، دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مبلغ بعد از پیگیری های مستمر و با موافقت مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبردی هوایی برای تکمیل ساختمان و استقرار پلیس فرودگاه، نصب دستگاههای هواشناسی، خط کشی باند و فنس‌ کشی دیوار محوطه پیرامونی فرودگاه گناباد منظور شده است. وی با تاکید […]

محمد صفایی دلویی، دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مبلغ بعد از پیگیری های مستمر و با موافقت مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبردی هوایی برای تکمیل ساختمان و استقرار پلیس فرودگاه، نصب دستگاههای هواشناسی، خط کشی باند و فنس‌ کشی دیوار محوطه پیرامونی فرودگاه گناباد منظور شده است.
وی با تاکید بر لزوم شتاب بخشی به روند تکمیل و بهره برداری نهایی از این طرح فرودگاهی گفت: در نشست با مسوولان مرتبط مقرر شد علاوه بر این ۸۰ میلیارد ریال، اعتبارات دیگری نیز در آینده نزدیک برای تکمیل ساختمان ترمینال فرودگاه گناباد اختصاص یابد.
پیش از این نیز ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل سفر اخیر رییس جمهور و هیات دولت به استان خراسان رضوی برای سرعت بخشی به روند احداث فرودگاه گناباد تخصیص یافته بود.
ساخت فرودگاه گناباد از سال ۱۳۷۲ آغاز که تا سال ۱۳۸۳ تنها باند خاکی آن اجرا شد و از آن زمان تا ابتدای سال ۱۳۹۵ بتن ریزی و تکمیل پهنای باند فرودگاه به اتمام رسید و مرحله دوم ساخت آن شامل پایانه این طرح فرودگاهی نیز تیرماه ۱۳۹۴ از طریق مناقصه به پیمانکار واگذار شد و از شهریور همان سال گودبرداری و بتن ریزی سالن فرودگاه انجام شد که روند احداث آن در ۲ سال گذشته سرعت گرفت.
این طرح پروازی با پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی در حال اجرا است و تاکنون بیش از هزار و ۸۰ میلیارد ریال برای احداث آن هزینه شده است و طبق برنامه ریزی های انجام شده باید در سال جاری به بهره برداری برسد.
احداث ساختمان ترمینال فرودگاه با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی و صرف اعتبار ۱۷۰ میلیارد ریال در حال انجام است و محوطه سازی فرودگاه هم ۹۸ درصد پیشرفت داشته است و ۱۲۰ میلیارد ریال بدین منظور تخصیص یافته است.
با راه اندازی فرودگاه گناباد علاوه بر شهروندان گنابادی، ساکنان سایر شهرستان‌های جنوبی استان خراسان رضوی از جمله رشتخوار، مه‌ولات، بجستان و خواف و شهرهای فردوس، سرایان، خضری دشت بیاض در شمال استان خراسان جنوبی نیز از ظرفیت این فرودگاه برخوردار می شوند و پیش‌بینی می‌شود سالانه بالغ بر ۹۰۰ هزار نفر جمعیت ساکن این مناطق از مزایای آن بهره مند شوند.
فرودگاه در حال احداث گناباد دارای زمینی به وسعت ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار و ۲ هزار و ۷۰۰ متر باند به عرض ۶۰ متر است و تا فرودگاه مشهد ۲۷۰ کیلومتر، تا سبزوار ۳۰۰ کیلومتر و تا بیرجند ۲۱۸ کیلومتر فاصله دارد و بعد از راه اندازی به عنوان سومین فرودگاه استان خراسان رضوی بعد از مشهد و  سبزوار، در منطقه جنوب خراسان رضوی فعالیت خواهد داشت.  
مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!