شنبه, ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-04-20
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 6751 |
تاریخ انتشار : ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۲۳:۵۷ |
104 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد هادی زاهدی وفا روز سه شنبه پس از بازدید از نیروگاه ۴۵۰ مگاواتی و نیز تعدادی از واحدهای تولیدی شهرستان نوشهر در جمع سرمایه گذاران و تولید کنندگان این شهرستان واقع در مجموعه گردشگری سد “آویدر ” افزود : درصورتی که این اختیار و تصمیم گیری به استانداران در استان ها […]

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد هادی زاهدی وفا روز سه شنبه پس از بازدید از نیروگاه ۴۵۰ مگاواتی و نیز تعدادی از واحدهای تولیدی شهرستان نوشهر در جمع سرمایه گذاران و تولید کنندگان این شهرستان واقع در مجموعه گردشگری سد “آویدر ” افزود : درصورتی که این اختیار و تصمیم گیری به استانداران در استان ها داده شود نتایج بهتری  به همراه دارد و مردم به ویژه فعالان اقتصادی، تولید کنندگان و کار آفرینان برای دریافت مجوز و بهبود فضای کسب و کار سردرگم نمی شوند.
این مسوول اظهار کرد: امروز دولت برای ارائه خدمات به مردم با مشکلات و محدودیت های مالی فراوانی مواجه است و گذشته از این مشکلات، میراث دار طرح هایی است که  طبق محاسباتی که انجام گرفته اگر این روند تداوم یابد این طرح ها ۴۰ سال دیگر هم  به سرانجام نمی رسد.      
معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون اول رئیس جمهور گفت: اولویت نخست تکمیل آن طرح هایی است که مسئولیت اجتماعی به همراه دارد مانند کمبود و رفع آب آشامیدنی و یا در زمینه اشتغال زایی است غیر از آن ممکن است برخی از طرح ها با گذر زمان از گردونه خارج و حتی حذف هم شوند.  
زاهدی وفا توضیح داد : به عنوان نمونه  انتقال آب به کارخانه های جنوب کشور یکی از آن طرح ها است وقتی که هزینه هر متر مکعب آب ۱۰۰ تومان باشد در حالی که برای یک کشاورز هر متر مکعب  بیش از هزار تومان هزینه داشته باشد برای دولت هم توجیه اقتصادی ندارد که این طرح ها را به سرانجام برساند  بنابراین یکی از بحث های جدی توجه به حقوق اجتماعی و تسهیل امور زیربنایی برای بخش های خصوصی است که مقرون به صرفه باشد.  
وی با اشاره به اینکه کشور با همه مشکلات و محدودیت ها از ظرفیت های فراوانی نیز برخورداراست، گفت که مازندران جزء استان هایی است که ظرفیت های آن معادل برخی از کشورهای اروپایی است و بنابراین نقش تولید کنندگان که به عنوان سربازان در خط مقدم تولید هستند دراین حوزه بسیار مهم است و می توانند ظرفیت های موجود را از بالفعل به بالقوه تبدیل کنند.  
زاهدی وفا  افزود : هم اکنون یکی از  مولفه های اصلی در رقابت با بازارهای جهانی تکیه به دانش است و برای بقای اقتصاد کشور ناگزیریم برای تحقق شعار سال گام برداریم  چرا که رمز بقای اقتصاد کشور  گام برداشتن در این زمینه است.
این مسوول گفت: امروز طبق آمار، حدود ۴۰ درصد از ظرفیت های دانش بنیان در کشور استفاده می شود و در حوزه زیرساختی شهرک های صنعتی هم به همین اندازه و متاسفانه عوامل دیگر چون وقفه در فرآیند صدور مجوزها سبب شده تا میزان بهره وری  پائین بیاید و در نتیجه سرمایه گذار متوجه بشود آن سرمایه گذاری کرده بازده کافی نداشته است و به مرور زمان ورشکسته می شود.         
معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون اول رئیس جمهوری گفت که وظیفه دولت تسهیل و پشتیبانی از بخش خصوصی است و سعی بر آن داریم با مشارکت بخش خصوصی و دولتی نرخ بازده داخلی را افزایش دهیم تا با این تصمیمات این نرخ برای سرمایه گذار قابل برگشت باشد و در بودجه کشور حدود هشت درصد رشد اقتصادی صورت گرفته است.
فرماندار نوشهر هم نیز کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش مجتمع تولیدی گل ارکیده، تامین تجهیزات زیربنایی و ترمیم خرابی های ناشی از سیل سال گذشته، کمبود مواد اولیه شرکت ها و نیاز به اعتبار ۱۵ میلیارد تومانی این واحد تولیدی و نیز تامین زیرساخت های هتل ۳۰ طبقه در حال ساخت را از جمله خواسته های سرمایه گذاران و تولید کنندگان این شهرستان مطرح کرد.
سعید یزدانی افزود: سیلی که هفت ماه پیش در این شهرستان رخ داد متاسفانه به زیرساخت های این منطقه خسارت وارد کرد مثلا هنوز خیابان نیما و جاده معدن به خاطر حجم زیاد خرابی ها به خاطر کمبود اعتبار ترمیم نشده است که نیاز به اعتبار دارد.
این مسوول اظهار کرد : یک شرکت نوشهری با قدمتی بیش از سه دهه فعالیت و دستکم ۳۰۰ نفر مستقیم و غیر مستقیم در سه شیفت کاری با همه تحریم های وارده به کشور هنوز فعالیت دارد، اما برای تامین سرمایه در گردش نیاز به ۱۵ میلیارد تومان اعتبار دارد و با اینکه با بانک ها رایزنی های فراوانی صورت گرفته است منتهی هنوز این اعتبار اختصاص داده نشده است.      
فرماندار کلاردشت هم با اشاره به کندی روند طرح کنارگذر مسیر کردیچال به مکارود گفت: تاکنون برای اجرای این طرح به طول حدود ۷ کیلومتری که منتهی به جاده جنگلی و پرتردد کلاردشت – عباس آباد می شود، حدود ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار ملی صرف شده است منتهی با گذشت چند ماه این پروژه به خاطر کمبود اعتبار روند آن به کندی پیش می رود.
کامران پولادی افزود: با تخصیص اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این پروژه، مشکل مسافران و گردشگرانی که برای رهایی از ترافیک بغرنج، جاده جنگلی کلاردشت – عباس آباد را مقصد سفرشان برمی گزینند سعی می کنند از این کنارگذر گذر کنند و شهروندان کلاردشتی هم  از تردد خودروهای غیر بومی نفس راحتی می کشند.
شهرستان نوشهر با ۱۴۰ هزار نفر جمعیت در غرب مازندران قرار دارد.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!