شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-23
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 11536 |
تاریخ انتشار : ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۰ |
129 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

رحمت اله قیصوری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: یکی از الزامات قانونی برنامه ششم توسعه، تدوین برنامه توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی است که مطابق جزء یک بند الف ماده ۲۷ این قانون و بر اساس سهم بندی های در نظر گرفته شده برای استان ها، در هر سال […]

رحمت اله قیصوری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: یکی از الزامات قانونی برنامه ششم توسعه، تدوین برنامه توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی است که مطابق جزء یک بند الف ماده ۲۷ این قانون و بر اساس سهم بندی های در نظر گرفته شده برای استان ها، در هر سال باید برای تعدادی از روستاها برنامه توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی تدوین شود.
وی افزود: مطابق فاز اول سال ۱۳۹۷ برای ۵۶ روستای استان، سال ۱۳۹۸ تعداد ۱۰۶ روستا و سال ۱۳۹۹ برای ۶۳ روستای باقیمانده و در کل در ۲۲۵ روستا مطالعات توسعه اقتصادی و اشتغالزایی انجام شده است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی ایلام یادآور شد: بررسی طرح مطالعات توسعه اقتصادی و اشتغالزایی ۶۳ روستای باقیمانده استان ایلام فاز سوم و آخرین مرحله از طرح مطالعات توسعه اقتصادی و اشتغالزایی برای ۶۳ روستای باقیمانده استان ایلام بررسی شد.
قیصوزی اضافه کرد: در طول فازهای اول و دوم اجرای برنامه مطالعات توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی، تعداد ۴۷۵ برنامه و یک هزار و۴۱۷ پروژه پیش بینی شده که تاکنون تعداد ۱۷۵ برنامه و ۶۶۳ پروژه از آنها تصویب و برای اجرا به فرمانداری ها و دستگاه های اجرایی ذیربط قرار گرفته و برای فاز سوم نیز تعداد ۱۲۸ برنامه و ۲۱۹ پروژه در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: تدوین برنامه توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی به منظور ﺷﻨﺎﺧﺖ ﻋﻠﻤﯽ و ﺗﺤﻠﯿﻞ راﻫﺒﺮدی ﻣﺰﯾﺖﻫﺎ، ﺗﻮاﻧﻤﻨﺪی ﻫﺎ و ﺗﻨﮕﻨﺎﻫﺎی اﺳﺎﺳﯽ ﺗﻮﺳﻌﻪ اﻗﺘﺼﺎدی و اﺷﺘﻐﺎلزاﯾﯽ در روستاها و ﺑﺴﺘﺮﺳﺎزی ﺟﻬﺖ رﻓﻊ ﺗﻨﮕﻨﺎﻫﺎ و ﺑﻬﺮهﮔﯿﺮی از ﺗﻮاﻧﻤﻨﺪیﻫﺎی ﺗﻮﺳﻌﻪ اﻗﺘﺼﺎدی و اﺷﺘﻐﺎلزاﯾﯽ در روﺳﺘﺎﻫﺎ است.
قیصوری اظهار داشت: این مطالعات در ۲۶ بخش، ۳۹ دهستان و ۲۲۵ روستا انجام گرفته که به تفکیک در مرحله اول ۱۱ بخش، ۱۲ دهستان و ۵۶ روستا را شامل شده، در مرحله دوم ۱۳ بخش، ۱۹ دهستان و ۱۰۶ روستا و در مرحله آخر نیز این برنامه در ۹ بخش، ۱۰ دهستان و ۶۳ روستا انجام شد.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ﯾﮑﭙﺎرﭼﻪﺳﺎزی، ﻫﺪﻓﻤﻨﺪ ﮐﺮدن و ﺗﻌﯿﯿﻦ اوﻟﻮﯾﺖﻫﺎی ﺳﺮﻣﺎﯾﻪﮔﺬاریﻫﺎی اﻗﺘﺼﺎدی اﺷﺘﻐﺎل زا در روﺳﺘﺎﻫﺎ، ﺗﻘﻮﯾﺖ ﻇﺮﻓﯿﺖﻫﺎی ﻣﻮﺟﻮد و اﯾﺠﺎد ﻇﺮﻓﯿﺖﻫﺎی ﺟﺪﯾﺪی ﺗﻮﻟﯿﺪی ﺑﺎ ﺗﺎﮐﯿﺪ ﺑﺮ ﺗﮑﻤﯿﻞ زﻧﺠﯿﺮه ارزش و زﻧﺠﯿﺮه ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺑﺎ ﻣﺸﺎرﮐﺖ ﺑﺨﺶ ﻏﯿﺮدوﻟﺘﯽ در روﺳﺘﺎﻫﺎ و ﺗﻘﻮﯾﺖ و ﻧﻬﺎدﯾﻨﻪﺳﺎزی ﻣﺸﺎرﮐﺖ ﺑﺨﺶ ﻋﻤﻮﻣﯽ، ﺧﺼﻮﺻﯽ، ﺗﻌﺎوﻧﯽ و ﻣﺮدﻣﯽ (ﺳﺎﮐﻨاﻦ و ذﯾﻨﻔﻌﺎن روﺳﺘﺎﻫﺎی ﻫﺪف) در ﺗﻮﺳﻌﻪ اﻗﺘﺼﺎدی و اﺷﺘﻐﺎلزاﯾﯽ در روﺳﺘﺎﻫﺎ را از دیگر اهداف برنامه مذکور برشمرد.
به گزارش ایرنا، کل سهم استان ایلام ۲۲۵ روستا بوده که از این تعداد سهم شهرستان آبدانان ۱۸ روستا، ایلام ۱۵ روستا، ایوان ۲۵ روستا، بدره ۱۷ روستا، چوار ۱۴ روستا، چرداول ۲۳ روستا، دره شهر ۲۱ روستا، دهلران ۲۴ روستا، سیروان ۲۷  روستا، ملکشاهی ۱۵ روستا، مهران ۹ روستا و هلیلان ۱۷ روستا بوده است.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!