آزاده حقیقی طلب در گفتوگو با ایسنا با اعلام این خبر اظهار کرد: این رویداد علمی شامل سخنرانی استادان و متخصصان علوم پایه و بالینی از داخل و خارج از کشور در زمینه تحقیقات سلولهای بنیادی، کارآزمایی بالینی درمانهای مبتنی بر سلول، ژن درمانی و فرآوردههای عاری از سلول (اگزوزوم) خواهد بود.
دبیر اجرایی سومین سمپوزیوم بینالمللی سلولهای بنیادین و پزشکی بازساختی عنوان کرد: به طور کلی سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی و دانشگاه فردوسی مشهد که آغاز کننده استفاده از سلولهای بنیادین در سطح استان بودند، از حدود سال ۱۳۹۵ به لزوم برگزاری برنامههای علمی در این زمینه تاکید داشتند.
وی بیان کرد: در سومین سمپوزیوم بینالمللی سلولهای بنیادین بیشتر تمرکز بر روی ویزیکولهای خارج سلولی یا اگزوزومها به عنوان ابزار جدید که در درمان و تشخیص مطرح هستند، شده و مراکز تحقیقاتی بسیار مهمی در دنیا بر روی این مباحث تمرکز دارند و در حال انجام تحقیقات بالینی هستند.
حقیقی طلب ادامه داد: در این برنامه سخنرانان معتبر و برجستهای خواهیم داشت که درباره سلولهای بنیادین، سلول درمانی و ژن درمانی صحبت خواهند کرد که علاوه بر آن بخشی را به سرطان اختصاص خواهیم داد که شیوع بالایی در کشورمان دارد.
دبیر اجرایی سومین سمپوزیوم بینالمللی سلولهای بنیادین و پزشکی بازساختی سه محور تخصصی این سمپوزیوم را بالین، سرطان و ویزیکولها دانست و ابراز کرد: امسال برای اولین بار سمپوزیوم به صورت هیبرید مجازی-حضوری برگزار میشود که هدف این است تا از دانش و تجربیات سخنرانان بینالمللی برجستهای که برایشان امکان سفر وجود ندارند، استفاده کنیم.
وی گفت: با توجه به ارتباطات ایجاد شده در این سالها توسط اعضای محترم کنسرسیوم در حال حاضر ۱۶ سخنران بینالمللی از کشورهای ایتالیا، استرالیا، ترکیه، آمریکا، انگلیس، قطر، بلژیک، آلمان و اسپانیا دعوت ما را برای شرکت در این سمپوزیوم پذیرفتهاند.
انتهای پیام