معاون اجتماعی فرهنگی پلیس فتا فراجا، از شهروندان خواست که مراقب ترفند کلاهبرداری از طریق سوءاستفاده از برنامههای رسیدساز جعلی باشند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی فرهنگی پلیس فتا فراجا، گفت: یکی از راههای پرداخت اینترنتی هزینههای خرید، استفاده از نرمافزارهای بانکی توسط خریداران است، اما فروشندگان باید یک سری از نکات را رعایت کنند تا گرفتار مجرمان سایبری نشوند.
وی افزود: در مواردی مشاهده شده که افراد سودجو به عنوان خریدار ظاهر میشوند و پس از خرید کالا، اظهار میکنند که کارت حساب به همراه ندارند و با تلفن همراه، وجه را پرداخت میکنند و در ادامه با استفاده از نرم افزار رسیدساز، اقدام به ساخت رسید تقلبی مشابه رسیدهای بانکی کرده و فروشنده را فریب میدهند و علت دریافت نکردن پیامک واریز و انجام تراکنش را نیز شلوغی شبکه مطرح میکنند.
معاون اجتماعی فرهنگی پلیس فتا فراجا، گفت: همچنین مشتریان فروشگاهها باید بدانند تا قبل از دریافت پیامک انتقال و واریز وجه به حساب فروشگاه، از تحویل کالا به خریدار خودداری کنند و وجود مشخصات شماره کارت و نام شما در رسید ارائه شده توسط مشتری، صحت انجام تراکنش بانکی را ضمانت نکرده و حتماً موجودی حساب بانکی خود در پیامک دریافت شده را بررسی و مطابقت کرده و سرشماره پیامک انتقال را با سرشماره پیامکهای قبلی بانکی خود مقایسه کرده و ارسال پیامک از یک سرشماره جدید را به عنوان سند قبول نکنند.
سرهنگ رامین پاشایی افزود: شهروندان میتوانند تخلفات صورت گرفته در فضای مجازی را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریتهای سایبری ثبت کرده و گزارشهای مردمی مرکز فوریتهای سایبری را با پلیس فتا در میان بگذارند.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما