به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسیها نشان میدهد در محاسبات اولیه تبصره هدفمندی یارانهها کمبرآوردی صورت گرفته است، در زمان حاضر پیشبینی میشود در یک سناریو بدبینانه دولت حدود ۳۰۰ هزار میلیارد تومان نیاز دارد که در طول سال منابع مربوط به تبصره ۸ یا جدول ۱۴ مرتبط با هدفمندی یارانهها را ترمیم کند. با توجه […]
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسیها نشان میدهد در محاسبات اولیه تبصره هدفمندی یارانهها کمبرآوردی صورت گرفته است، در زمان حاضر پیشبینی میشود در یک سناریو بدبینانه دولت حدود ۳۰۰ هزار میلیارد تومان نیاز دارد که در طول سال منابع مربوط به تبصره ۸ یا جدول ۱۴ مرتبط با هدفمندی یارانهها را ترمیم کند.
با توجه به درآمدها و هزینههایی که وجود دارد اگر دولت این جبران هزینه را انجام ندهد ممکن است دچار کسری بشود، یکی از دلایل عمده آن هم این است که طبق اعلام نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال گذشته بهجای صادرات بنزین، حدود دو میلیارد دلار بنزین وارد کردیم و در منابع و مصارف تبصره هدفمندی یارانهها ناترازی ایجاد شده است و امسال نیز ادامه خواهد یافت.
در همین خصوص حاجیبابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳ با اشاره به اینکه، تبصره هدفمندی یارانهها مرتبط با منابع درآمدی ناشی از بنزین و گازوئیل و نفت کوره و نفت خام و اینهاست، گفت: چون ۱۲۳ـ۱۲۴ میلیون لیتر در داخل مصرف میکنیم آن میزانی که باید صادر میکردیم دیگر نمیتوانیم صادر بکنیم.
حاجیبابایی گفت: بر این اساس در بعضی از مصارف تعریفشده هدفمندی یارانهها دچار مشکل میشویم، سال گذشته دو میلیارد دلار بنزین وارد کردیم، امسال هم دو میلیارد دلار باید وارد کنیم.
رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳ اعلام کرد: امسال ۲.۷ میلیارد دلار با پتروشیمیها قرارداد بسته شده است که بتوانند بنزین تولید کنند، اینها یک سری موارد است که تبصره ۱۴ هدفمندی یارانهها یا تبصره ۸ قانون بودجه ۱۴۰۳ یا جدول شماره ۱۴ را با مشکل جدی روبهرو کرد.
انتهای پیام/+