به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نشست علنی امروز ( چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی با دستور کار ادامه رسیدگی به گزارش شور دوم کمیسیون اجتماعی در مورد لایحه اصلاح ماده (۸۷) قانون مدیریت خدمات کشوری یا همان کاهش ساعات کاری هفته در جریان است. در حالی که در گزارش کمیسیون اجتماعی، تعطیلی جمعه و شنبه بهعنوان […]
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نشست علنی امروز ( چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی با دستور کار ادامه رسیدگی به گزارش شور دوم کمیسیون اجتماعی در مورد لایحه اصلاح ماده (۸۷) قانون مدیریت خدمات کشوری یا همان کاهش ساعات کاری هفته در جریان است.
در حالی که در گزارش کمیسیون اجتماعی، تعطیلی جمعه و شنبه بهعنوان تعطیلات پایان هفته آمده است، حجتالاسلام میرتاجالدینی نماینده تبریز در یکی پیشنهادات مطرحشده درباره این لایحه، پیشنهاد داد که بهجای روز شنبه، پنجشنبه بهعنوان دومین روز تعطیل هفتگی تعیین شود که نمایندگان با ۷۵ رأی موافق، ۱۳۲ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۷ نماینده حاضر با آن مخالفت کردند.
نکته قابل تأمل درباره این پیشنهاد این است که هنگامی که عبدالرضا مصری بهعنوان رئیس مجلس، نظر دولت را درباره این پیشنهاد جویا شد، نماینده دولت اعلام کرد که نظر دولت همان چیزی است که در لایحه آمده است؛ این در حالی است که در لایحه ارسالی دولت هیچ اشارهای به شنبه یا پنجشنبه بهعنوان روز دوم تعطیلات هفتگی نشده است.
در ادامه وکلای ملت پس از استماع نظرات موافقان و مخالفان با اکثریت آرا با تبصره ۳ لایحه مذکور مبنی بر تعطیلی شنبهها با ۱۳۶ رأی موافق، ۶۶ رأی مخالف و ۳ رأی ممتنع موافقت کردند.
این لایحه برای بررسی به شورای نگهبان ارسال و بعد از تأیید این شورا به قانون تبدیل خواهد شد.
بر اساس تبصره ۳ این لایحه، تمامی دستگاههای اجرائی اعم از ستادی و استانی بهاستثنای واحدهای نظامی، انتظامی و امنیتی و بخش عملیاتی واحدهای خدمترسانی از قبیل بیمارستانها، مراکز بهداشتی درمانی، مراکز بهزیستی، بانکها و اماکن ورزشی موظفند ساعات کار خود را در پنج روز هفته از روز یکشنبه تا پنجشنبه تنظیم نمایند. فهرست کامل بخش عملیاتی واحدهای خدماترسانی موضوع این تبصره ظرف مدت سه ماه از تاریخ لازمالاجرا شدن این قانون توسط سازمان اداری و استخدامی کشور تهیه میشود و به تصویب هیات وزیران میرسد.
انتهای پیام/+