شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-23
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 245286 |
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۸ |
21 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در ۲۵۳ روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه ۱۴۰۲ تا دوازدهم خرداد ۱۴۰۳) در مجموع ۳۵ میلیارد و ۶۸۰ میلیون مترمکعب آب وارد سدهای ایران شده که نسبت به ورودی ۳۳ میلیارد و ۶۲۰ میلیون مترمکعبی آب به سدها در مدت مشابه سال آبی گذشته، رشدی ۶درصدی […]

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در ۲۵۳ روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه ۱۴۰۲ تا دوازدهم خرداد ۱۴۰۳) در مجموع ۳۵ میلیارد و ۶۸۰ میلیون مترمکعب آب وارد سدهای ایران شده که نسبت به ورودی ۳۳ میلیارد و ۶۲۰ میلیون مترمکعبی آب به سدها در مدت مشابه سال آبی گذشته، رشدی ۶درصدی داشته است.

همچنین در این مدت، به‌منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست‌محیطی، ۲۲ میلیارد و ۸۶۰ میلیون مترمکعب آب از سدهای کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی ۲۰ میلیارد و ۸۳۰ میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، افزایشی ۱۰درصدی را نشان می‌دهد.

در زمان حاضر با وجود ۳۵ میلیارد مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، ۶۷ درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۳۳ درصد این ظرفیت خالی است.

میزان ذخایر آبی سدها در دوازدهم خردادماه ۱۴۰۲ بالغ بر ۳۲ میلیارد و ۳۹۰ میلیون مترمکعب بود، که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده رشد ۸درصدی میزان ذخایر سدها است.

وضعیت سدهای مهم کشور در تأمین آب شرب و کشاورزی در جدول زیر آورده شده است.

همان‌طور که در جدول بالا مشخص است، سدهای دز در خوزستان، ارس در آذربایجان شرقی، سد ایلام در استان ایلام، خیرآباد در سیستان و بلوچستان، آزاد و قشلاق در کردستان و کوثر در کهگیلویه و بویراحمد پرشدگی ۱۰۰درصدی دارند.

انتهای پیام/+

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید