به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از وزارت نیرو، در راستای اجرای ماده سه آیین نامه اجرایی ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش بنیان و بر اساس مصوبه شورای عالی انرژی، صنایع با قدرت مصرف بیش از یک مگاوات موظفند ۲ درصد از برق مصرفی خود را از طریق انرژیهای تجدیدپذیر تامین کنند. همچنین بر […]
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از وزارت نیرو، در راستای اجرای ماده سه آیین نامه اجرایی ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش بنیان و بر اساس مصوبه شورای عالی انرژی، صنایع با قدرت مصرف بیش از یک مگاوات موظفند ۲ درصد از برق مصرفی خود را از طریق انرژیهای تجدیدپذیر تامین کنند. همچنین بر طبق این مصوبه، دستگاههای اجرایی مشمول ماده پنج قانون خدمات کشوری موظفند پنج درصد برق مصرفی را از طریق انرژیهای تجدیدپذیر تامین کنند.
بنا بر این گزارش در صورتی که مشترکان صنعتی و دستگاه های اجرایی مشمول، تکلیف خود را انجام نداده باشند، بهای برق مصرف در دوره خرداد به ازای هر کیلووات ساعت ۳۲ هزار و ۲۹۷ ریال به عنوان تعرفه مشترکان صنعتی و ۴۳ هزار و ۵۰۰ ریال به عنوان تعرفه دستگاههای اجرایی محاسبه خواهد شد.
بر اساس ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش بنیان که در سال ۱۴۰۱ برای اجرا به دولت ابلاغ شده است، صنایع با قدرت مصرف بیش از یک مگاوات موظفند معادل یک درصد از برق مورد نیاز سالانه خود را از طریق احداث نیروگاه های تجدیدپذیر تامین کنند و این میزان در پایان سال پنجم حداقل به پنج درصد میرسد و در غیر این صورت وزارت نیرو موظف است درصد ذکر شده از برق مصرفی این صنایع را با تعرفه برق تجدیدپذیر محاسبه کرده و از صنایع اخذ کند.
همچنین در راستای توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر و با هدف اجرای ماده هشت مصوبات شورای عالی انرژی، کلیه دستگاههایی اجرایی موضوع ماده پنج قانون خدمات کشوری موکلفند سالانه پنج درصد مصرف برق خود را تا رسیدن به سهم ۲۰ درصد مصرف سال از طریق انرژیهای تجدیدپذیر تامین کنند. به عبارتی دیگر مشترکان مشمول در سال ۱۴۰۳، پنج درصد برق مصرفی خود را از طریق انرژیهای تجدیدپذیر و در طول مدت چهارسال (سالانه پنج درصد) تا ۲۰ درصد افزایش دهند.
انتهای پیام/