جمعه, ۳۰ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-20
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 248010 |
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰ |
13 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

سیداسماعیل حسینی نماینده شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره میزان افزایش تجارت خارجی انرژی در حوزه نفت و گاز گفت: در حوزه تجارت خارجی در زمینه نفت و گاز در طی سالیان گذشته توانستیم به رکورد رشد ۳۰۰ درصدی صادرات نفت و گاز و همچنین رشد […]

سیداسماعیل حسینی نماینده شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره میزان افزایش تجارت خارجی انرژی در حوزه نفت و گاز گفت: در حوزه تجارت خارجی در زمینه نفت و گاز در طی سالیان گذشته توانستیم به رکورد رشد ۳۰۰ درصدی صادرات نفت و گاز و همچنین رشد ۳۰ درصدی صادرات گاز با کشور‌های همسایه دست پیدا کنیم.

وی در ادامه بیان کرد: دلیل این موفقیت دیپلماسی انرژی فعال دولت در حوزه انرژی و نگاه به همسایگان بوده است. کشور‌های پیرامونی ایران بازار‌های بزرگی دارند که ما می‌توانیم این بازار‌ها را در اختیار بگیریم.

حسینی با بیان اینکه دولت سیزدهم توانست بین دو‌گانه دیپلماسی و میدان تناسب خوبی برقرار کند، افزود: در دولت قبل به جای اینکه میدان را در خدمت دیپلماسی بگذاریم یک دوگانه‌ای ایجاد شد و یک تقابل مصنوعی بین این دو مؤلفه دیپلماسی و میدان ایجاد و باعث شد که دیپلماسی فعالی نداشته باشیم. در حالی که در دولت شهید رئیسی بین دیپلماسی و میدان هم افزایی برقرار شد و این مسأله به افزایش تجارت خارجی انرژی در حوزه نفت و گاز کمک کرد.

عضو هیأت علمی مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه شیراز افزود: از سوی دیگر در چند سال قبل با رشد ۲۷۵ درصدی در وصول درآمد‌های ارزی حاصل از فروش نفت خام و می‌عانات گازی مواجه شدیم که نتیجه بازطراحی تجارت انرژی در این دولت است.

حسینی گفت: با وجود این بازطراحی تجارت انرژی چون با یک غفلت چندین ساله در حوزه سرمایه‌گذاری در زیر ساخت‌ها مواجه بودیم به صورت ۱۰۰ درصدی به اهداف خود نائل نشدیم.

عضو هیأت علمی مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه شیراز با اشاره به اینکه در این سال‌ها در به دلیل همین عدم سرمایه‌گذاری در حوزه زیر ساخت‌های انرژی باعث شد در چرخه تولید انرژی، انتقال، صادرات و… به نسبت کشور‌های همسایه عقب افتادیم بیان کرد: فعال شدن تجارت انرژی خارجی در حوزه نفت و گاز باعث شد کلیه نفت و می‌عانات گازی شناور روی دریا با این دیپلماسی انرژی صفر و به فروش برسد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید