جمعه, ۳۰ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-20
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 248696 |
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۶ |
12 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در ۲۶۷ روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه ۱۴۰۲ تا بیست‌وششم خردادماه ۱۴۰۳) در مجموع ۳۶ میلیارد و ۹۵۰ میلیون مترمکعب آب وارد سدهای ایران شده که نسبت به ورودی ۳۴ میلیارد و ۹۱۰ میلیون مترمکعبی آب به سدها در مدت مشابه سال آبی گذشته، رشدی ۶درصدی […]

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در ۲۶۷ روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه ۱۴۰۲ تا بیست‌وششم خردادماه ۱۴۰۳) در مجموع ۳۶ میلیارد و ۹۵۰ میلیون مترمکعب آب وارد سدهای ایران شده که نسبت به ورودی ۳۴ میلیارد و ۹۱۰ میلیون مترمکعبی آب به سدها در مدت مشابه سال آبی گذشته، رشدی ۶درصدی داشته است.

همچنین در این مدت، به‌منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست‌محیطی، ۲۴ میلیارد و ۶۹۰ میلیون مترمکعب آب از سدهای کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی ۲۲ میلیارد و ۷۷۰ میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، رشدی ۸درصدی را نشان می‌دهد.

در زمان حاضر با وجود ۳۴ میلیارد و ۳۱۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، ۶۶ درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۳۴ درصد این ظرفیت خالی است.

میزان ذخایر آبی سدها در روز ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ بالغ بر ۳۱ میلیارد و ۷۴۰ میلیون مترمکعب بود که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده رشد ۸ درصدی است.

وضعیت سدهای مهم کشور در تأمین آب شرب و کشاورزی در جدول زیر آورده شده است.

همانطور که در جدول بالا مشخص است، سدهای ایلام در استان ایلام، خیرآباد و پیشین در استان سیستان‌وبلوچستان، قشلاق در کردستان و کوثر در کهگیلویه‌وبویراحمد پرشدگی ۱۰۰درصدی دارند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید