به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم،در سالهای اخیر افزایش عرضه نیروی جوان به بازار کار مشکل اشتغال کشور را دو چندان کرده است. از این رو جویندگان کار به ویژه جوانان برای یافتن شغل به روشهای مختلفی اقدام میکنند. در این میان دفاتر کاریابی به عنوان بازوان اجرایی وزارت کار از جمله ابزارهای کارآمدی هستند که با ورود خود […]
به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم،در سالهای اخیر افزایش عرضه نیروی جوان به بازار کار مشکل اشتغال کشور را دو چندان کرده است. از این رو جویندگان کار به ویژه جوانان برای یافتن شغل به روشهای مختلفی اقدام میکنند.
در این میان دفاتر کاریابی به عنوان بازوان اجرایی وزارت کار از جمله ابزارهای کارآمدی هستند که با ورود خود به بازار کار و شناسایی فرصتهای شغلی میتوانند تأثیر مناسبی در کاهش هزینه جستجوی شغل ایفاء کنند. در قانون کار جمهوری اسلامی ایران نیز بر لزوم ایجاد مؤسسات کاریابی اشاره شده و وزارت کار به استناد ماده ۱۱۹ قانون کار مکلف به ایجاد مراکز خدمات اشتغال با هدف ثبتنام از جویندگان کار، کسب فرصتهای شغلی و به کارگماری آنان شده است.
مطابق آمارهای وزارت کار تعداد به کارگماردگان در شش ماه دوم ۱۴۰۰ ۲۹۴۳۰ و تعداد به کارگماردگان شدن در ۱۴۰۱ حدود ۴۳۹۹۰ و تعداد به کارگماردگان در سال۱۴۰۲ حدود ۳۶۸۱۱ نفر بوده است.
همچنین تعداد فرصت های شغلی در شش ماه دوم ۱۴۰۰حدود ۲۱۳۶۹۰ نفر و در۱۴۰۱ حدود ۲۵۲۵۴۸ نفر و درسال۱۴۰۲ حدود۳۳۷۲۶۰نفر بوده است. همچنین تعداد جویندگان کار در شش ماه دوم ۱۴۰۰ حدود ۹۱۷۵۶ نفر و در درسال ۱۴۰۱ حدود ۱۴۵۰۳۲ نفر در درسال۱۴۰۲ این رقم حدود۳۲۹۱۹۰نفر بوده است.
انتهای پیام/