به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، یکی از اقدامات جهادی و قابل تقدیر در دولت سیزدهم، توجه ویژه به تأمین آب شرب پایدار روستاهایی بود که پیش از شروع دولت، بههر دلیل امکان تأمین آب شرب پایدار برای آنها میسر نبود. برخی از این روستاها تجهیزات آبرسانی نداشتند و برخی در سالهای متمادی خشکسالی، منابع […]
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، یکی از اقدامات جهادی و قابل تقدیر در دولت سیزدهم، توجه ویژه به تأمین آب شرب پایدار روستاهایی بود که پیش از شروع دولت، بههر دلیل امکان تأمین آب شرب پایدار برای آنها میسر نبود. برخی از این روستاها تجهیزات آبرسانی نداشتند و برخی در سالهای متمادی خشکسالی، منابع محلی تأمین آب از جمله قنوات و چشمهسارها را از دست داده بودند.
در ابتدای دولت سیزدهم، ۱۰ هزار روستا شناسایی شد که نیازمند انجام اقدامات جهادی برای آبرسانی بودند و مقرر شده بود در طول عمر ۴ ساله این دولت، این ۱۰ هزار روستا از نعمت آب شرب پایدار برخوردار شوند.
با اقداماتی شبانهروزی و در دوردستترین نقاط ایران، آبرسانی به حدود ۵۰۰۰ روستا تا پایان سال ۱۴۰۲ محقق شد.
از ابتدای سال جاری تا پایان خردادماه نیز پروژههای آبرسانی به ۷۰۰ روستای جدید تکمیل شد و تحقق آبرسانی روستایی در دولت سیزدهم به ۵۷۰۰ روستا رسید.
طرح جهاد آبرسانی یکی از بزرگترین پروژههای عمرانی کشور محسوب میشود؛ با تکمیل آبرسانی به ۵۷۰۰ روستا، پروژههای آبرسانی در ۴۳۰۰ روستای دیگر درحال اجرا است.
انتهای پیام/