شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-23
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 250880 |
تاریخ انتشار : ۱۱ تیر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰ |
19 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم سعید جلیلی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری  در نشست با فعالان اقتصاد دیجیتال کشور در حاشیه نمایشگاه الکامپ طی سخنانی اظهار داشت: اکنون به لحاظ فنی و اقتصادی برای توسعه فیبر نوری مشکلی وجود ندارد لذا فیبر نوری تاکنون ۴۰ درصد پیشرفت داشته است و یکی از مباحث […]

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم سعید جلیلی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری  در نشست با فعالان اقتصاد دیجیتال کشور در حاشیه نمایشگاه الکامپ طی سخنانی اظهار داشت: اکنون به لحاظ فنی و اقتصادی برای توسعه فیبر نوری مشکلی وجود ندارد لذا فیبر نوری تاکنون ۴۰ درصد پیشرفت داشته است و یکی از مباحث مهم است که باید ادامه پیدا کند و به ۱۰۰ درصد برسد.

وی افزود: سرعت اینترنت موبایل حداقل ۱۰ برابر و اینترنت ثابت باید ۵۰ برابر افزایش پیدا کند و جزو برنامه‌هایی است که برای آن بررسی‌های لازم انجام گرفته است.

جلیلی با انتقاد از روند تامین و تخصیص ارز گفت: به عنوان نمونه برای تامین زیرساخت و  تجهیزات، ثبت سفارشی صورت می‌گیرد و قرار است که ارز تخصیص یابد و ممکن است پس از آن در بانک مرکزی ۳ تا ۴ ماه طول بکشد. وزارتخانه‌های صمت، کشاورزی، بهداشت و بانک مرکزی باید در زمینه تخصیص ارز ورود کنند و  فرآیند تامین و تخصیص ارز نباید طولانی بشود.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: در برنامه هفتم توسعه جایگاه ویژه‌ای برای فناوری اطلاعات در نظر گرفته شده و دولت باید فناوری اطلاعات را از سهم ۷.۹ درصدی به ۱۵ درصد در ۵ سال آینده برساند.

وی عنوان کرد: دولت باید بتواند بستری را ایجاد کند که هر کسی نقش خودش را به بهترین شکل ایفا کند و منظور ما از دولت نقش‌آفرین این است؛ البته مقاومت‌هایی در این زمینه صورت می‌گیرد و جاده‌ی هموار برای این کار وجود ندارد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: در هشت سال منتهی به سال ۱۴۰۰، رشد کشور منفی و صفر شد و به متوسط هفت‌دهمِ درصد رسید. جبران این عقب‌ماندگی باید با رشد جهش‌گونه صورت گیرد.

جلیلی با اشاره به شعار انتخاباتی خود، اظهار داشت: وقتی از یک جهان فرصت سخن می‌گوییم حتماً یکی از آنها فرصت اقتصاد دیجیتال و فضای مجازی است و باید از این فرصت‌ها استفاده حداکثری کرد. تا این فرصت خود را در بخش‌های مختلف از جمله اقتصاد، تجارت، صنعت حتی فرهنگ و آموزش پرورش نیز خود را نشان دهد و دولت در این میان باید نقش حکمرانی داشته باشد زیرا در میان آحاد مردم ظرفیت‌هایی که وجود دارد و اینها فرصتی برای دولت محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید