به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمد عبدوس؛ مدیر کل دفتر طراحی و هوشمندسازی سازمان مالیاتی با اشاره به هوشمندسازی مالیاتستانی، اظهار کرد: یک نکته ارتباط برخط با سایر دستگاههاست تا مودیان با صحتسنجی خدمات مالیاتی دریافت کنند. نکته دیگر این است که با هوش مصنوعی مسائل اصلی سازمان حل شود. وی افزود: سازمان مالیاتی هم […]
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمد عبدوس؛ مدیر کل دفتر طراحی و هوشمندسازی سازمان مالیاتی با اشاره به هوشمندسازی مالیاتستانی، اظهار کرد: یک نکته ارتباط برخط با سایر دستگاههاست تا مودیان با صحتسنجی خدمات مالیاتی دریافت کنند. نکته دیگر این است که با هوش مصنوعی مسائل اصلی سازمان حل شود.
وی افزود: سازمان مالیاتی هم اکنون از دستگاههای مختلف دادهها را با استراکچرهای مختلف دریافت میکند و این امر سبب شده که به سمت هوش مصنوعی حرکت کنیم.
عبدوس گفت: با توجه به افزایش حجم اقتصاد فرار مالیاتی افزایش یافته و باید از مدلهای هوشمند برای مقابله با این پدیده استفاده کنیم. دادههای آزمایشگاه دادهکاوی گمنامسازی شده است و پژوهشگران میتوانند از این دادهها استفاده کنند.
مدیر کل دفتر طراحی و هوشمندسازی سازمان مالیاتی تصریح کرد: در بین دستگاههای دولتی برای نخستین بار است که این امکان برای پژوهشگران برای دسترسی به دادهها ایجاد شده است. بر این اساس با کمک شرکتهای دانشبنیان به سمت هوشمندسازی مالیاتستانی حرکت خواهیم کرد.
در ادامه محمد فومنی؛ معاون فناوریهای مالیاتی، گفت: سازمان امور مالیاتی یکی از بزرگترین منابع دادهای کشور است. پیشتر این امکان فراهم نشده بود که دادهها تجمیع شود اما اکنون تمام دادهها در یک انبار داده تجمیع شده است. از این دادهها علاوه بر مالیاتستانی برای اعتبارسنجی نیز استفاده میشود.
فومنی افزود: امروز زمان آن رسیده که بعد از دستور ۶ ماه قبل وزیر اقتصاد، درب این گنجینه به روی پژوهشگران باز شود، البته یکی از مشکلات این حوزه گمنامسازی دادهها است.
انتهای پیام/