جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-22
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 25675 |
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۶ |
129 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

روحی، رئیس انجمن تولیدکنندگان و واردکنندگان تجهیزات پزشکی در نشست خبری خود به سوالات خبرنگاران درباره تجهیزات پزشکی و نمایشگاه ایران هلث پاسخ داد. درباره برگزاری نمایشگاه ایران هلث و تعداد تولیدکنندگان توضیح دهید. در دوران شیوع کرونا تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی نیازهای کشور را تامین کردند و هیچ بحرانی نداشتیم. نمایشگاه ایران هلث در فضای […]

روحی، رئیس انجمن تولیدکنندگان و واردکنندگان تجهیزات پزشکی در نشست خبری خود به سوالات خبرنگاران درباره تجهیزات پزشکی و نمایشگاه ایران هلث پاسخ داد.

درباره برگزاری نمایشگاه ایران هلث و تعداد تولیدکنندگان توضیح دهید.

در دوران شیوع کرونا تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی نیازهای کشور را تامین کردند و هیچ بحرانی نداشتیم. نمایشگاه ایران هلث در فضای ۴٧ هزار متر مربعی برگزار می‌شود و علی رغم تحریم‌ها نمایندگانی از روسیه، ایتالیا، چین، هند و کره در این نمایشگاه حضور دارند و این نمایشگاه با هدف صادرات برگزار می‌شود.

تمام تولیدکنندگان ملزم به رعایت استانداردهای بین المللی هستند و باید با شرکت‌های خارجی رقابت کنیم.

بازار تجهیزات پزشکی ایران چقدر بوده و سهم تولید چقدر است؟

بازار تجهیزات پزشکی ٧.٢ میلیارد دلار است که بخشی با واردات تامین می‌شود. اگر تولیدکنندگان نبودند، دولت باید ۵ میلیارد دلار ارز برای تامین نیاز کشور تخصیص می‌داد.

بدهی مراکز درمانی به شرکت‌های تجهیزات پزشکی چقدر است؟

٣ هزار میلیارد تومان مطالبات شرکت‌های تجهیزات پزشکی از مراکز درمانی است و مراکز درمانی به شکل نسیه تجهیزات پزشکی را خریداری می‌کنند. این قبیل اقدامات به تولید ضربه می‌زنند.

دخالت دولت در قیمت‌گذاری دستوری ضربه به تولید داخل می‌زند. تولیدکنندگان نیاز کشور را تامین می‌کنند و اداره کل تجهیزات پزشکی اخیرا ابلاغ کرده است که نباید شرکت‌ها پیش پرداخت بگیرند. چرا باید ما محصول را تحویل مراکز درمانی بدهیم و بعد از ٢ تا ٣ سال پولمان را تحویل بگیریم؟!

چند درصد ارز تجهیزات پزشکی به تولید داده شده است؟

۵ درصد ارز تجهیزات پزشکی به تولید داده شده و مابقی به واردات داده شده است. متاسفانه تامین کنندگان این مشکل را دارند که تجهیزات پزشکی تا ۶ ماه در گمرک در صف ترخیص می‌مانند.

جنگ اوکراین و روسیه چه تاثیری بر تامین تجهیزات پزشکی در دنیا گذاشته است؟

٧٠ درصد تیتانیوم در روسیه تولید می‌شود و با جنگ روسیه و اوکراین تامین این ماده در دنیا دچار چالش شده است.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!