دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-25
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 258805 |
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۸ |
12 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، نفت در روز دوشنبه در حدود پایین‌ترین رقم طی ۸ ماه گذشته معامله می‌شود. ترس از رکود در آمریکا به عنوان بزرگترین مصرف‌کننده نفت دنیا نگرانی در مورد افزایش تنش‌ها در خاورمیانه و تاثیر آن بر عرضه نفت منطقه را خنثی کرده است. قیمت هر بشکه نفت برنت […]

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، نفت در روز دوشنبه در حدود پایین‌ترین رقم طی ۸ ماه گذشته معامله می‌شود. ترس از رکود در آمریکا به عنوان بزرگترین مصرف‌کننده نفت دنیا نگرانی در مورد افزایش تنش‌ها در خاورمیانه و تاثیر آن بر عرضه نفت منطقه را خنثی کرده است.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۴۵ سنت معادل ۰.۵۹ درصد افزایش به ۷۷ دلار و ۲۶ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۴۰ سنت معادل ۰.۵۴ درصد افزایش ۷۳ دلار و ۹۲ سنت معامله می‌شود.

ادامه جنگ در غزه از قیمت نفت حمایت کرده است. رژیم صهیونیستی در حمله به دو مدرسه حداقل ۳۰ نفر را در روز یکشنبه، یک روز پس از پایان بی‌نتیجه مذاکرات آتش‌بس در قاهره، به شهادت رساند.
رژیم صهیونیستی و آمریکا به دنبال ترور رهبر حماس در ایران و قول ایران و متحدانش برای انتقام، منتظر تشدید درگیری‌ها در منطقه هستند.
تحلیلگران عقیده دارند در صورت تشدید درگیری‌ها در خاورمیانه صادرات نفت خام تحت تاثیر خواهد قرار خواهد گرفت.

علیرغم نگرانی در مورد تحولات خاورمیانه، نفت برنت و نفت آمریکا هر دو بیش از ۳ درصد کاهش قیمت داشتند و در روز جمعه به پایین‌ترین رقم از ابتدای سال جاری میلادی رسیدند. هر دوی این شاخص‌های نفتی چهارمین هفته پیاپی کاهش قیمت را تجربه کرده‌اند که طولانی‌ترین روند افت قیمت آنها از ماه نوامبر بوده است.

ترس از رکود در آمریکا و تصمیم اوپک پلاس برای افزایش تدریجی تولید از ماه اکتبر، قیمت نفت را پایین آورده است. بازارها انتظار داشتند این ائتلاف افزایش تولید خود را به تعویق بیندازد. تولید نفت اوپک در ماه ژوئیه علی رغم کاهش تولید اوپک پلاس افزایش یافته است.

اطلاعات ضعیف اقتصادی از سراسر دنیا بر قیمت نفت تاثیر گذاشته است. این نگرانی وجود دارد که ضعف رشد اقتصاد دنیا مصرف سوخت را کاهش دهد.
اطلاعات اقتصادی آمریکا حاکی از رشد پایین اشتغال در این کشور در ماه گذشته میلادی بوده و تولید کارخانه‌ای در آمریکا، چین و اروپا به خاطر پایین آمدن تقاضا کاهش یافته است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید