محمد بهرامی نماینده بویر احمد ،دنا ومارگون در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به بحثهایی که درباره تقسیمات کشوری و تقسیم منطقه دنا در استان کهگیلویه و بویراحمد اخیراً توسط برخی رسانهها و نمایندگان مجلس مطرح میشود، گفت: مسئله تقسیم منطقه دنا در استان کهگیلویه و بویراحمد و واگذاری شمال […]
محمد بهرامی نماینده بویر احمد ،دنا ومارگون در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به بحثهایی که درباره تقسیمات کشوری و تقسیم منطقه دنا در استان کهگیلویه و بویراحمد اخیراً توسط برخی رسانهها و نمایندگان مجلس مطرح میشود، گفت: مسئله تقسیم منطقه دنا در استان کهگیلویه و بویراحمد و واگذاری شمال دنا به استان اصفهان از سال گذشته به شکل جدی مطرح بود و ذیل همین موضوع، جلساتی نیز در سطح کشوری برگزار شد و استعلامها و مکاتباتی نیز از سال قبل آغاز شده است.
وی افزود: نکته قابل تامل این است که با وجود اینکه مقامات سازمان محیط زیست کشور از مسئولان استانی ما نیز برای حضور در این جلسات دعوت کرده بودند، اما مسئولان استان در کمال تعجب در این جلسات حضور پیدا نکردند و نهایتا در اردیبهشت امسال مصوبهای درباره واگذاری شمال دنا به استان اصفهان به تصویب رسید.
نماینده بویراحمد گفت: البته با وجود اینکه واگذاری شمال دنا به استان اصفهان رسماً مصوب شده بود اما این مصوبه تا همین اواخر رسانهای نشد و به همین جهت بسیاری از مردم استان از این مسئله اطلاع کافی نداشتند.
بهرامی خاطرنشان کرد: ما به محض اینکه از تصمیم قطعی مسئولان برای اجرایی کردن این مصوبه اطلاع پیدا کردیم به این مسئله ورود کردیم و خوشبختانه کار را متوقف کردیم.
وی افزود: البته برخی از نمایندگان ذینفع در روزهای اخیر با انتشار مطالبی مبنی بر قریب الوقوع بودن اجرای این مصوبه سعی کردند تا فضای عمومی را به سمتی ببرند که اینطور جا بیفتد که کار تمام شده است اما واقعیت این است که هماکنون کار متوقف است و منتظریم که جلسه بعدی که ما نیز باید در آن حضور داشته باشیم تشکیل شود تا تصمیم درست آنطور که حق مردم است گرفته شود.
به گزارش تسنیم، واگذاری ۶۲ هکتار از منطقه حفاظت شده دنای شمالی به اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان طبق مصوبه شورای عالی محیط زیست در روزهای اخیر به یک مناقشه در فضای رسانهای و حتی فضای واقعی کهگیلویه و بویراحمد تبدیل شده تا جایی که برخی افراد به جای رسیدن به یک راه حل با هدف کمک به حفاظت از دنا به عنوان میراث ارزشمند و ماندگار آیندگان، دنبال قهرمانسازی بوده و برخی هم تسویه حساب سیاسی را دنبال میکنند.
۳۰ خردادماه محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری مصوبات سی و هشتمین جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست در تاریخ ۱۳ اردیبهشت ماه با محتوای دارای دو بخش شامل ارتقای منطقه پادنا و بخش دوم مدیریت بخش از منطقه حفاظت شده دنا (به میزان ۶۲ هکتار) ابلاغ میکند.
طبق قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست مصوب ۲۸ خرداد ۱۳۵۳ و اصلاحیه ۲۴ آبان ۱۳۷۱، سازمان محیط زیست وابسته به ریاستجمهوری است و زیر نظر شورایعالی حفاظت محیط زیست انجام وظیفه میکند. ریاست شورایعالی با رئیسجمهور و اعضای آن عبارتند از: وزرای صنایع و معادن، بهداشت و درمان، جهاد کشاورزی، اقتصاد و دارایی، کشور، و رؤسای مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی، سازمان مدیریت و برنامهریزی، سازمان حفاظت محیط زیست و ۴ نفر از اشخاص یا مقامات ذیصلاح که بنا به پیشنهاد رئیس سازمان محیط زیست و تصویب رئیسجمهور برای مدت ۳ سال منصوب میشوند.
شورای عالی حفاظت از محیط زیست در حالی ۳۰ خردادماه مصوبات نشست ۱۳ اردیبشهت ماه شورای عالی حفاظت محیط زیست را ابلاغ کرده که در این تاریخ ۱۳ اردیبهشت ماه آیت الله رئیسی هنوز در قید حیات بوده و به شهادت نرسیده بودند و طبق قانون رئیس جمهور رئیس شوراست.
انتهای پیام/