دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-25
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 261321 |
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۸ |
11 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، “محسن پاک نژاد” به عنوان گزینه پیشنهادی وزارت نفت از سوی رئیس جمهوری به مجلس شورای اسلامی معرفی شده و در صورت کسب رأی اعتماد از نمایندگان، سکان هدایت و راهبری وزارت نفت را در چهار سال آینده برعهده خواهد کرد. در همین زمینه برنامه چهارساله وزارت نفت از […]

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، “محسن پاک نژاد” به عنوان گزینه پیشنهادی وزارت نفت از سوی رئیس جمهوری به مجلس شورای اسلامی معرفی شده و در صورت کسب رأی اعتماد از نمایندگان، سکان هدایت و راهبری وزارت نفت را در چهار سال آینده برعهده خواهد کرد.

در همین زمینه برنامه چهارساله وزارت نفت از سوی پاک نژاد به مجلس شورای اسلامی ارائه شده است.

در مقدمه این برنامه آمده است: ” آنچه در این مجموعه از آن به عنوان برنامه وزارت نفت نام برده می‌شود، در واقع راهکارها و راهبردهای عملیاتی است که بر اساس اسناد بالادستی، شامل قانون احکام دائمی برنامه­ های توسعه کشور، سیاستهای کلی نظام در بخش نفت و گاز، سیاست­های اقتصاد مقاومتی و قوانین موضوعه، قانون و الزامات حاکم بر برنامه هفتم پیشرفت و ماموریت­هایی که به موجب قوانین و مقررات از جمله قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت بر عهده وزارت نفت گذارده شده، تنظیم و ارائه گردیده است.

صنعت نفت ایران از بدو پیدایش منشأ و نقطه اثر تحولات زیادی بوده است و به دلیل نقش محوری در پویایی اقتصادی، سیاسی و اجتماعی کشورمان بیش از دیگر بخشهای صنعتی و اقتصادی در معرض تغییر و تحول بوده است. وزارت نفت جمهوری اسلامی ایران به عنوان متصدی اعمال اصل مالکیت و حاکمیت ملی ایران بر ذخایر و منابع نفت و گاز، از طریق مدیریت بر شرکتهای تابعه و فرعی خود، بر عملیات اکتشاف، استخراج، بازاریابی و فروش نفت خام، گاز طبیعی و فرآورده­ های نفتی کشور نظارت می نماید.

همچنین علاوه بر تأمین نیازهای اصلی انرژی، بخش اصلی  از درآمد ارزی کشور به­ وسیله صدور نفت خام، گازطبیعی و فرآورده­های نفتی و پتروشیمیایی تأمین می­گردد. ایران در بخش نفت ۱۵۹ میلیارد بشکه معادل نفت خام و در بخش گاز ۱۸۲ میلیارد بشکه معادل نفت خام، ذخایر در اختیار دارد که در مجموع با ۴۳۱ میلیارد بشکه معادل نفت خام حائز رتبه اول ذخائر هیدروکربوری جهان است. در سالهای گذشته اثرات تحریم های ظالمانه  در بخشهای مختلف اجرایی، اقتصادی و مدیریتی کشور نمایان شده است و بویژه بخش نفت را با شرایط پیچیده و چالشهای متعددی روبرو نموده است. این وضعیت پس از خروج یک­جانبه ایالات متحده آمریکا از برجام، صنعت نفت را با شرایط سخت ­تری در بخش سرمایه گذاری، تبادلات مالی و فناوری، واردات تجهیزات، فروش و صادرات نفت خام و فرآورده مواجه نموده است.”

همچنین وضعیت امروز صنعت نفت در برنامه وزیر پیشنهادی نفت بدین صورت گزارش شده:

برای مشاهده متن کامل برنامه وزیر پیشنهادی نفت  اینجا  کلیک کنید.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید