دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-25
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 261605 |
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۷ |
13 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بعد از درج آگهی‌های “دریافت وام فوری” در سطح شهر با ترویج شبکه‌های اجتماعی، سروکلۀ کانال‌های تلگرامی پرداخت وام هم پیدا شده است و همین امر موجب شده است سطح کلاهبرداری‌ها از مردم نیز افزایش یابد. برخی کانال‌های تلگرامی با جعل عناوین، خودشان را منتسب به بانک مرکزی معرفی […]

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بعد از درج آگهی‌های “دریافت وام فوری” در سطح شهر با ترویج شبکه‌های اجتماعی، سروکلۀ کانال‌های تلگرامی پرداخت وام هم پیدا شده است و همین امر موجب شده است سطح کلاهبرداری‌ها از مردم نیز افزایش یابد.

برخی کانال‌های تلگرامی با جعل عناوین، خودشان را منتسب به بانک مرکزی معرفی می‌کنند و سعی دارند از ناآگاهی مردم سوءاستفاده کنند، این کانال‌ها در معرفی خود به مخاطبان می‌گویند زیرنظر بانک مرکزی هستند و می‌توانند ظرف ۴۸ ساعت از ۵۰ میلیون تا ۲ میلیارد تومان وام به مشتریان خود پرداخت کنند آن هم بدون ضامن، چک و سفته!!

یکی از کانال‌های تلگرامی که با عنوان وام فوری بانک مرکزی مخاطب چندهزارنفری هم دارد مدل‌های مختلفی از وام‌های چندصد‌میلیونی تا چندمیلیاردی به مشتری پیشنهاد می‌دهد که برای دریافت این وام‌ها البته باید مشتری طی چند مرحله پرداخت‌هایی را به حساب معرفی‌شده از سوی کانال انجام دهد.

برای هر رقم تسهیلات باید علاوه بر پیش‌پرداخت‌های متفاوت، مالیات جداگانه نیز پرداخت شود؛ یکی از مشتریانی که فریب این کانال را خورده و حدود ۱۳ میلیون تومان در دو مرحله به حساب معرفی‌شده توسط ادمین کانال پرداخت کرده است، می‌گوید: باید ۵ بار به حساب معرفی‌شده توسط کانال در عناوین مختلف واریزی داشته باشید. من در مرحله اول برای پرداخت وام ۹۰۰میلیونی ۷ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان واریز کردم، در مرحله بعد گفتند؛ “۶ میلیون به‌عنوان مالیات بدهید.”، بعد از واریز این ارقام گفتند؛ “۱۰ میلیون تومان باید به‌عنوان هزینه دیرکرد به حساب واریز کنید تا مراحل پیش‌پرداخت وام کامل شود”.

بنابراین اگر در زمان تعیین‌شده توسط ادمین کانال، واریز صورت نگیرد باید هزینه دیرکرد واریز شود! در نهایت بعد از تکمیل مراحل واریزی بعد از ۴۸ ساعت وعده پرداخت تسهیلات را می‌دهند.

نکته هم اینجاست که در هر مرحله‌ای قبل از کامل شدن فرایند ثبت‌نام اگر انصراف  دهید، می‌گویند؛ “ثبت شده است و نمی‌توان کنسل کرد.”، و در این حالت رسماً شما باید قید پول پرداختی را بزنید.

این شهروند در توضیح بیشتر می‌گوید: بعد از اینکه منصرف شدم ولی پولم را به حسابم برنگرداندند، شکایت کردم و با طی کردن مراحل قضایی هنوز به سرانجامی نرسیدم، البته ادمین کانال بعد از اینکه متوجه شکایتم شد گفت؛ “طی ۳۰ روز برمی‌گردد”.

موضوع عجیب‌تر هم اینجاست که بازرسی از حساب معرفی‌شده بیانگر آن است که این حساب فاقد آدرس پستی دقیق و شماره تلفن همراه و مشخصات کامل است، و دست شاکیان پرونده تقریباً به جایی بند نیست! مسئولان اداره آگاهی به شاکیان پرونده می‌گویند: احتمالاً حساب اجاره‌ای است. مشاهده پرینت حساب نشان می‌دهد در ۵ روز ۲۰ صفحه تراکنش واریز و برداشت از حساب داشته است.

به مردم توصیه می‌شود که اگر قصد دریافت تسهیلات بانکی دارند حتماً به شعب یا درگاه‌های بانکی مراجعه کنند و فریب عناوین کانال‌های تلگرامی و پیج‌های اینستاگرامی را نخورند؛ بانک مرکزی به هیچ عنوان رأساً وارد مرحله پرداخت وام بانکی بانک‌ها نمی‌شود و این اقدامات اصلاً جزو وظایف این بانک هم نیست. بانک مرکزی ناظر بر عملکرد بانکهاست و عناوین “وام فوری بانک مرکزی” و… صرفاً به‌عنوان سوءاستفاده و کلاهبرداری استفاده می‌شود.

انتهای پیام/+

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید