جمعه, ۳۰ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-20
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 263087 |
تاریخ انتشار : ۰۳ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۲ |
4 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به‌گزارش گروه ادبیات خبرگزاری هنر ایران، این کتاب در ۱۱ فصل با عناوین «بای بسم الله»، «قصه محرم و ربیع و شروع طرح»، «ننه شیری و فروش نفت خام»، «در کنار لوله‌ها در میان کوه‌ها»، «صریح زیر آفتاب»، «رگ‌های فولادی»، «زمین بازی»، «قلک نفت»، «ایستگاه آخر»، «تای تمت» و «چند قاب از روایت» نگارش شده […]

به‌گزارش گروه ادبیات خبرگزاری هنر ایران، این کتاب در ۱۱ فصل با عناوین «بای بسم الله»، «قصه محرم و ربیع و شروع طرح»، «ننه شیری و فروش نفت خام»، «در کنار لوله‌ها در میان کوه‌ها»، «صریح زیر آفتاب»، «رگ‌های فولادی»، «زمین بازی»، «قلک نفت»، «ایستگاه آخر»، «تای تمت» و «چند قاب از روایت» نگارش شده است. 

مهدی قزلی این بار دست روی سوژه‌ای نفتی گذاشته و داستان ابر پروژه خط لوله انتقال نفت گوره به جاسک را از ابتدا تا انتها روایت می‌کند. 

قزلی در باب اهمیت روایت این ابرپروژه به دو هدف عمده آن اشاره می‌کند؛ «یک خارج‌کردن بخشی از صادرات نفت خام از خلیج فارس و کم‌کردن وابستگی به تنگه هرمز و دوم توسعه غرب منطقه مکران . هر دو هدف بسیار راهبردی و دارای تأثیرات اقتصادی، اجتماعی و امنیتی هستند با افق توسعه پایدار. این هزار کیلومتر خط لوله ۴۲ اینچ که از گوره در استان بوشهر شروع می‌شود و بعد از گذشتن از جنوب استان فارس در استان هرمزگان و بعد از تنگه هرمز در کنار کوه مبارک به مقصد می‌رسد، در نهایت ظرفیت انتقال روزانه یک میلیون بشکه نفت را دارد. یعنی اگر روزی به هر دلیلی اتفاقی برای تنگه هرمز بیفتد که نشود نفتی از آن بگذرد، ما همچنان نفت ‌باریکه یک میلیون بشکه‌ای را داریم!»

«شریان مکران» با وجود این که درباره موضوعی تخصصی در حوزه نفت نوشته شده اما قزلی با روان کردن زبان روایت، مخاطب عام را هم پای کتاب نگه می‌دارد. 

«شریان مکران» با شمارگان ۱۲۵۰ در ۱۴۶ صفحه و با قیمت ۱۳۵ هزار تومان در بازار نشر موجود است.

 

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید