به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم،صنعت پرورش ماهی در قفس در چند دهه گذشته در اشتغال زایی، ارز آوری، نجات بستر دریا از صید های غیر اصولی نقش به سزایی داشته است. این صنعت نوپا به خاطر نیاز به سرمایه گذاری اولیه کم، بازگشت سرمایه در مدت کوتاه و سودآوری بالا همچنین سهولت در نصب و […]
به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم،صنعت پرورش ماهی در قفس در چند دهه گذشته در اشتغال زایی، ارز آوری، نجات بستر دریا از صید های غیر اصولی نقش به سزایی داشته است. این صنعت نوپا به خاطر نیاز به سرمایه گذاری اولیه کم، بازگشت سرمایه در مدت کوتاه و سودآوری بالا همچنین سهولت در نصب و اجرای آن در آب های کم عمق و نزدیک به ساحل از استقبال زیادی برخوردار شده است، اما متأسفانه عدم حمایت باعث غفلت از ظرفیت این صنعت شده است.
ارسلان قاسمی؛رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران می گوید: برآوردها حاکی از آن است که امسال تولید صید و آبزی پروری به یک میلیون و ۱۰۰هزارتن برسد، درحالی که پتانسیل تولید ۴میلیون تن صید و آبزیپروری ظرف ۳سال در کشور وجود دارد و تنها به سبب عدم استفاده از ظرفیتها، این میزان محقق نشده است.
به گفته وی ، در برنامه هفتم افزایش تولید یک میلیون و ۸۰۰هزارتن هدفگذاری شده که ۴۰درصد آن پرورش ماهی و ۶۰درصد صید است.
قاسمی درباره آخرین وضعیت تولید پرورش ماهی افزود: بنابر آمار اکنون تولید ماهی در قفس ۵هزارتن است، درحالی که پتانسیل ۲.۵ میلیون تن در کشور وجود دارد.
مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان گفت: بنابر آمار سال گذشته ارزش صادرات آبزیان ۵۰۰میلیون دلار بود که امسال هم پیشبینی می شود به این رقم برسد. اما در برنامه هفتم صادرات ۳میلیارد دلار هدفگذاری شده است.
انتهای پیام/