به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– مرداد ۱۴۰۳ توسط مرکز آمار ایران منتشر شد. بر اساس آمار مرکز آمار ایران قیمت مرغ در مقایسه با سال قبل ۳ درصد، روغن نباتی مایع ۱۰ درصد و روغن جامد ۱۲ درصد در مرداد سال جاری در مقایسه مدت مشابه […]
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور– مرداد ۱۴۰۳ توسط مرکز آمار ایران منتشر شد.
بر اساس آمار مرکز آمار ایران قیمت مرغ در مقایسه با سال قبل ۳ درصد، روغن نباتی مایع ۱۰ درصد و روغن جامد ۱۲ درصد در مرداد سال جاری در مقایسه مدت مشابه سال قبل، کاهش یافته است.
اما قیمت هندوانه، گوجه فرنگی و پیاز در مرداد سال جاری در مقایسه مدت مشابه سال قبل به ترتیب ۸۲ درصد، ۷۶ درصد و ۷۰ در صد بیشترین افزایش قیمت را داشته اند.
در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام “ماهی قزل آلا” با ۲.۲ درصد و “مرغ ماشینی” با ۱.۳ درصد، را دارند.
در مرداد ماه ۱۴۰۳ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام “شیرینی خشک” با ۱.۹ درصد و “ماکارونی” با ۱.۲ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند. همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “رشته آش” با ۲.۹- درصد میباشد.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام “ماهی قزل آلا” با ۲.۲ درصد و “مرغ ماشینی” با ۱.۳ درصد میباشد.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “دوغ پاستوریزه” با ۲.۴ درصد و “ماست و کره پاستوریزه” با ۱.۵ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “روغن نباتی جامد” با ۱.۰- درصد میباشد.
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “پرتقال” با ۴.۲ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “هلو” با ۱۶.۳- درصد و “خربزه” با ۶.۲- درصد میباشد.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به”گوجه فرنگی” با ۱۸.۱ درصد و “بادمجان” با ۱۰.۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “پیاز” با ۳.۲- درصد و “سیب زمینی” با ۲.۱- درصد میباشد.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “سس گوجه فرنگی” با ۵.۲ درصد و “قند” با ۴.۷ درصد است.
انتهای پیام/