یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-24
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 264602 |
تاریخ انتشار : ۱۰ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۷ |
17 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، صفدر نیازی شهرکی ضمن تبریک هفته دولت با بیان اینکه معاونت آب و خاک مسئولیت پرداختن به حوزه زیرساخت بخش کشاورزی را برعهده دارد، گفت: غالب پروژه‌های این بخش شامل احداث کانال، سامانه‌های آبیاری تحت فشار، شبکه‌های آبیاری، قنوات، آب‌بندها و… هستند […]

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، صفدر نیازی شهرکی ضمن تبریک هفته دولت با بیان اینکه معاونت آب و خاک مسئولیت پرداختن به حوزه زیرساخت بخش کشاورزی را برعهده دارد، گفت: غالب پروژه‌های این بخش شامل احداث کانال، سامانه‌های آبیاری تحت فشار، شبکه‌های آبیاری، قنوات، آب‌بندها و… هستند که در بحث راندمان آبیاری و ارتقا بهره‌وری موثرند.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه از مجموع ۲ هزارو ۳۳۵ پروژه بخش کشاورزی ۱۰۰۴ پروژه مربوط به حوزه آب و خاک است، افزود: یک هزارو ۵۷۵ میلیارد تومان برای این پروژه‌ها هزینه شده که از این بین می‌توان به ساخت ۴ هزارو ۵۰۰ هکتار شبکه در استان آذربایجان غربی، یک هزارو ۳۰۰ هکتار سامانه در استان خراسان شمالی و ترمیم، لایروبی و مرمت بیش از ۱۰۰ قنات در استان کرمان اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: در برنامه هفتم توسعه نیز با توجه به تاکیدات رئیس جمهوری، معاون اول و وزیر جهاد کشاورزی بر اجرای اهداف تعیین شده در برنامه هفتم توسعه، تکالیفی بر عهده ما گذاشته و مقرر شده که سالانه ۳۵۰ هزار هکتار سامانه نوین آبیاری اجرا کنیم که از این بین ۱۵۰ هزار هکتار آن زیرسطحی و حدود ۲۰۰ هزار هکتار آن سامانه‌های موضعی، آبیاری‌های بارانی، قطره‌ای و غیره باشد.

نیازی شهرکتی اضافه کرد: مقرر شد، که سالانه ۷۰ هزار هکتار اجرای شبکه،۱۰ هزار کیلومتر ترمیم، لایروبی و بازسازی قنوات را در دستور کار داشته باشیم که امیدواریم با در اختیار گرفتن منابع مناسب، ما و کشاورزان بتوانیم در توسعه این زیرساخت‌های بخش کشاورزی موثر عمل کنیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که بخشی از منابع حوزه آب و خاک تامین اعتباری هستند، گفت: حدود ۵۰ درصد این منابع با سرمایه‌گذاری و آورده خود کشاورز تامین می‌شوند.

وی با اشاره به پیشرفت حدود ۸۰ درصدی احداث ۱۳۰ ایستگاه پمپاژ در استان‌های زاگرس‌نشین افزود: مجموعه این پروژه‌ها برای تکمیل به حدود ۳۰۰۰ میلیارد بودجه نیاز دارند، این در حالی است که منابع ما در بحث تامین آب بسیار محدود است. ما ردیف بسیار محدودی برای این هزینه‌ها داریم، خود استان‌ها نیز تا حدی در تامین این هزینه‌ها کمک می‌کنند.

نیازی شهرکتی یادآور شد: امسال در راستای فرمایش مقام معظم رهبری با تاکید بر جهش تولید با مشارکت مردم، از مشارکت و سرمایه مردم یا سرمایه سرمایه‌گذاران بهره برده و امسال تکمیل این پروژه‌ها را با شدت و حدت بیشتری در حال پیگیری هستیم که امیدواریم در پایان سال بتوانیم گزارش بسیار خوبی از پیشرفت و اجرای این پروژه‌های زیرساختی ارائه دهیم.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید