شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-23
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 266284 |
تاریخ انتشار : ۲۰ شهریور ۱۴۰۳ - ۵:۲۰ |
13 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور در مراسم تودیع و معارفه وزیر سابق و فعلی فرهنگ و ارشاد اسلامی طی  ضمن تقدیر و تشکر از زحمات محمدمهدی اسماعیلی به واسطه تلاش‌های وی در دوره ۳ ساله وزارت گفت: ارباب رجوع‌های حوزه وزارت ارشاد یعنی هنرمندان و اهل قلم و فرهنگ که […]

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور در مراسم تودیع و معارفه وزیر سابق و فعلی فرهنگ و ارشاد اسلامی طی  ضمن تقدیر و تشکر از زحمات محمدمهدی اسماعیلی به واسطه تلاش‌های وی در دوره ۳ ساله وزارت گفت: ارباب رجوع‌های حوزه وزارت ارشاد یعنی هنرمندان و اهل قلم و فرهنگ که الگویی برای جامعه و جوانان هستند، همواره جایگاه برجسته و ویژه‌ای داشته و دارند.

وی در ادامه با بیان اینکه امروز در دهه پنجم انقلاب باید طبق تکلیف بر اساس سند چشم انداز حرکت کنیم، خاطرنشان کرد: جهت گیری اصلی سند چشم انداز جایگاه اول در منطقه در همه شاخص ها و الهام بخش در دنیای اسلام است و بر همین اساس بنا بوده و هست که سال آینده در همه زمینه‌ها به این هدف برسیم.

عارف با طرح این سوال که با وجود گذشت ۲۰ سال از تصویب سند چشم انداز ، چه میزان در بخش نرم افزاری در مسیر تحقق سند چشم انداز حرکت کردیم؟، گفت: شاخص‌ها و آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی نشان می‌دهد خیلی از اهداف سند چشم‌انداز فاصله داریم. یکی از علت این عقب‌ماندگی هم این است که در الگوسوزی مفاخر فرهنگی خوب عمل نکردیم  و جوانان و دانشجویان و نوجوانان ما احساس بی هویتی می‌کنند و هویت خود را در جای دیگر دنبال می‌کنند که این موضوع باید مورد توجه جدی وزارت ارشاد قرار بگیرد.

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه تهاجم فرهنگی یک واقعیت جدی برای ماست، عنوان کرد: برای مقابله با تهاجم فرهنگی چه کار کردیم؟ آیا صورت مساله را پاک کردن مقابله با تهاجم فرهنگی است؟

وی افزود: اینترنت یک اتوبان است و هنر ما نباید بستن اتوبان و راه باشد بلکه ما باید بتوانیم جلوی محموله‌های نامشروع در مسیر این اتوبان را سد کنیم. در حقیقت هنر این است که با محتوای غلط و غیر فرهنگی فضای مجازی مقابله کنیم.

عارف با بیان اینکه امروز ترویج اخلاق و فرهنگ غنی اسلامی متناسب با همه اقشار و گروه های جامعه به خصوص جوانان و نوجوانان باید مورد توجه قرار بگیرد، گفت: گرفتاری قشر جوانان و جوانان از میانسال‌ها بیشتر است و کم برای اینها سرمایه گذاری کردیم.

معاون اول رئیس جمهور خاطرنشان کرد: کشور فقط ۷-۸ تا کلانشهر یا شهر و محله ما نیست؛ کشور مجموعه همه استان‌ها و شهرها و شهرک‌ها و روستاها و محله هاست که همه آنها حق رشد و توسعه دارند.

عارف تاکید کرد: جوان گرایی شعار نیست. باید جوانان را آماده پذیرش مسئولیت کنیم چون جوان گرایی با جوان سوزی تفاوت دارد. باید جوانان را بکار بگیریم. وزیر فرهنگ جوان گرایی و استفاده از زنان در پست های میانی و بالا را دنبال کند. تاکنون از ظرفیت زنان تحصیل کرده بهره نبرده ایم و مشکل پیدا کرده ایم. عملکرد وزیر راه که خانم است در همین مدت انصافا فوق تصور بود. شعار ما شایسته سالاری است ولی باید تبعیص مثبت بگذاریم تا زنان بخشی از مسئولیت های مدیریتی را بر عهده بگیرند.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: موانعی و گره هایی برای اهل قلم و هنر ایجاد کرده ایم. هر کسی از هنرمندان به دلیلی از کشور رفته اند، از حضور آنها در کشور استقبال می کنیم. اینجا کشور آنهاست. حذف و محدویت های سلیقگی از فعالیت اهل فرهنگ و هنر و رسانه کنار بگذاریم.

وی همچنین گفت: ما به رسانه های جدی و تاثیرگذار نیاز داریم. رسانه ها باید چالشی عمل کنند ولی این با حاشیه راندن مسئولان فرق می کند. رسانه ها مسئولان را به حواشی نکشانند بلکه در مسیر رسالت خود گام بردارند و وزارت فرهنگ هم در راستای حل مشکلات رسانه ها گام های بلندتری بردارند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید