به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، اشتغالزایی از مهمترین موضوعاتی است که هم از نظر تامین معیشت و رفاه فرد و خانوار و هم از نظر افزایش رشد اقتصادی دارای اهمیت است. دولت سیزدهم از ابتدای فعالیت، با طرح موضوع “ایجاد چهارمیلیون فرصت شغلی در طی چهار سال”، توجه و تمرکز بر حوزه اشتغالزایی را به […]
به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، اشتغالزایی از مهمترین موضوعاتی است که هم از نظر تامین معیشت و رفاه فرد و خانوار و هم از نظر افزایش رشد اقتصادی دارای اهمیت است. دولت سیزدهم از ابتدای فعالیت، با طرح موضوع “ایجاد چهارمیلیون فرصت شغلی در طی چهار سال”، توجه و تمرکز بر حوزه اشتغالزایی را به عنوان یکی از اصلی ترین برنامه های خود دردستور کار قرار داد.
بر این اساس وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی جهت تحقق اهداف عالیه نظام از منظر اقتصادی، سهمیه بندی ایجاد یک میلیون فرصت شغلی جدید طی سال ۱۴۰۳ را در دستور کار خود قرار داد.
گفتنی است طبق هدفگذاری انجام شده، نرخ بیکاری کلیه استان ها در سال ۱۴۰۳، حدود ۰.۹ درصد و استان های دارای نرخ بیکاری دو رقمی،دو برابر یعنی ۱.۸ درصد کاهش می یابد.
بررسی ها نشان می دهد سهم فارغ التحصیلان از اشتغال ایجادی طی ۴سال گذشته به طور متوسط طی ۴سال گذشته حدود ۲۵ درصد از کل اشتغال کشور به فارغ التحصیلان اختصاص یافته است. بر این اساس سهم فارغ التحصیلان از کل فرصت های شغلی جدید ۲۴۵ هزار نفر تعیین گردید.
در این گزارش سعی بر آن شد، ساز و کار سهمیه بندی اشتغال استانها در سطح کشور با تاکید بر رفع بخشی از چالش های بازار کار (بیکاری دانش آموختگان) تبیین و تشریح گردد.
انتهای پیام/