شنبه, ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-21
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 267096 |
تاریخ انتشار : ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۲ |
2 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بزرگترین پروژه زهکشی خاورمیانه در استان گلستان با هدف مهار سیلاب‌ها، توسعه کشاورزی و کاهش خسارات جانی و مالی، توسط قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) کلید خورد. استان گلستان، با چالش‌های جدی ناشی از سیلاب‌های مکرر روبروست. سیل سال ۱۳۹۸ با خسارتی بالغ بر ۶۴۰۰ میلیارد تومان، ضرورت اقدامات اساسی را نمایان […]

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بزرگترین پروژه زهکشی خاورمیانه در استان گلستان با هدف مهار سیلاب‌ها، توسعه کشاورزی و کاهش خسارات جانی و مالی، توسط قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) کلید خورد.

استان گلستان، با چالش‌های جدی ناشی از سیلاب‌های مکرر روبروست. سیل سال ۱۳۹۸ با خسارتی بالغ بر ۶۴۰۰ میلیارد تومان، ضرورت اقدامات اساسی را نمایان ساخت. اکنون، با آغاز بزرگترین پروژه زهکشی خاورمیانه، امیدها برای مهار این بحران افزایش یافته است.

پروژه زهکشی استان گلستان در یک نگاه

عملیات احداث زهکش‌های اصلی و سیلاب‌بَر ناحیه ۲ استان گلستان در سطح ۹۰ هزار هکتار آغاز شده است. این پروژه شامل سه کانال اصلی و یک دایک حفاظتی است:

۱. کانال سیلاب‌بَر بندولی: ۱۴ کیلومتر، دبی ۱۱۰ مترمکعب بر ثانیه

۲. کانال سیلاب‌بَر R6: 12 کیلومتر، دبی ۱۵ مترمکعب بر ثانیه

۳. کانال قرنجیک: ۱۰ کیلومتر، دبی ۱۰۰ مترمکعب بر ثانیه

۴. دایک حفاظتی یلمه خندان: ۵.۵ کیلومتر

همچنین، ۶ دهانه پل بزرگ در مسیر این کانال‌ها احداث خواهد شد.

این پروژه استراتژیک، گامی بلند در مدیریت سیلاب‌های مخرب و توسعه کشاورزی گلستان است

محمد رستمی، مدیرعامل هلدینگ تخصصی نیرو قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص)، در این خصوص اظهار داشت: “این پروژه استراتژیک، به منظور جلوگیری از خسارت‌های جانی و مالی ناشی از سیلاب‌ها و بهبود کیفیت خاک‌های کشاورزی منطقه اجرا می‌شود.”

وی افزود: “اهداف اصلی پروژه شامل مهار و تسکین سیلاب‌ها، کاهش خسارات، هدایت سیلاب‌ها به تالاب‌ها و احیای آن‌ها، و بهبود کیفیت خاک‌های کشاورزی است.”

این پروژه به عنوان بزرگترین طرح زهکشی اراضی در خاورمیانه، نقشی حیاتی در کاهش خسارات سیلاب و بهبود وضعیت کشاورزی گلستان خواهد داشت. با تکمیل این طرح، مجموع زهکشی اراضی استان به ۱۷۰ هزار هکتار خواهد رسید، که گامی بزرگ در توسعه پایدار منطقه محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید