به گزارش خبرگزاری تسنیم، سید عبدالمجید اجتهادی اظهار داشت: حدود ۹۱۶ کانتینر به وزن ۲۱ هزار تن قیر توقیفی صادراتی متعلق به شرکت چای دبش بود که بایستی ارز حاصل از صادرات اختصاص به مواد اولیه پیدا کند، مدیران این شرکت نتوانستند صادرت انجام دهند و که اموال متعلق طبق ماده ۴۸ قانون مبارزه با […]
به گزارش خبرگزاری تسنیم، سید عبدالمجید اجتهادی اظهار داشت: حدود ۹۱۶ کانتینر به وزن ۲۱ هزار تن قیر توقیفی صادراتی متعلق به شرکت چای دبش بود که بایستی ارز حاصل از صادرات اختصاص به مواد اولیه پیدا کند، مدیران این شرکت نتوانستند صادرت انجام دهند و که اموال متعلق طبق ماده ۴۸ قانون مبارزه با قاچاق توقیف شد.
وی افزود: طبق ماده ۴۸ قانون مبارزه با قاچاق، قیر صادراتی توسط دستگاه قضایی توقیف شد و به خاطر امکان فساد بودن قیر، مراجع قضایی دستور را به سازمان اموال تملیکی برای فروش صادر کرد که این کالا در چهار مزایده به شرط صادرات ارائه شد.
مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی ادامه داد: ۲۱ هزار تن به قیمت کارشناسی هر کیلو ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان به مزایده گذاشته شد که ۱۹ هزار تن به ارزش ۲۱۹ میلیارد تومان در مزایده ۲۸۲ به فروش رفت.
با توجه به گزارش روابط عمومی سازمان اموال تملیکی، اجتهادی عنوان کرد: این کالا به شرط صادرات است و باید خریدار اقدام به صادرات این قیر کنند.
وی با اشاره به اینکه حدود ۲ هزار تن قیر چای دبش نیز به مزایده میرود گفت: در اولین مزایده این سازمان که در چند روز آینده برگزار خواهد شد، عرضه میشود.
مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی تاکید کرد: مزایدههای این سازمان از طریق سامانه ستاد الکترونیک دولت برگزار میشود.
انتهای پیام/