به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، تیرماه سال جاری خبر اخراج یک استاد از دانشگاه الزهرا(س) خبرساز شد و حواشی را به همراه داشت. زهرا موسوی خامنه عضو هیأت علمی سابق دانشگاه الزهرا (س) در صفحه مجازی خود این خبر را منتشر کرد؛ اما این دانشگاه در اطلاعیهای این موضوع را روشن کرد که فرآیند بررسی صلاحیت این […]
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، تیرماه سال جاری خبر اخراج یک استاد از دانشگاه الزهرا(س) خبرساز شد و حواشی را به همراه داشت. زهرا موسوی خامنه عضو هیأت علمی سابق دانشگاه الزهرا (س) در صفحه مجازی خود این خبر را منتشر کرد؛ اما این دانشگاه در اطلاعیهای این موضوع را روشن کرد که فرآیند بررسی صلاحیت این استاد در تبدیل وضعیت استخدامی به رسمی قطعی از سنوات پیش در دستور کار بوده و نهایتاً مخالفت با تبدیل وضعیت نامبرده در مهرماه ۱۳۹۹ در دولت دوازدهم به دانشگاه اعلام شده است.
زهرا ناظم بکایی رئیس دانشگاه الزهرا(س) در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، در خصوص قطع همکاری این دانشگاه با زهرا موسوی، گفت: ما در رابطه با اساتید طبق پروتکل وزارت علوم عمل میکنیم. یکی از این پروتکلها به میزان غیبت استاد مربوط میشود و اینکه برای تبدیل وضعیت باید چه مراحلی را طی کند. ما از جانب خودمان نمیتوانیم هیچ قانونی را بنویسیم یا اجرا کنیم و تمام اساتید طبق پروتکلی که گفتم جذب، ارتقا و ترفیع و یا قطع همکاری میشوند.
غیبت سه ساله خانم موسوی در دانشگاه
وی ادامه داد: تخلفات بارزی در پرونده استخدامی خانم موسوی وجود داشت و طبق پروتکلهای دانشگاه در یک مقطع به علت غیبت سه سالهی این استاد در دانشگاه؛ باید با وی طبق قوانین وزارت علوم و قوانین استخدامی کشور قطع همکاری میشد. اما این اتفاق صورت نگرفت.
رئیس دانشگاه الزهرا(س) با اشاره به رکود علمی چند ساله این استاد دانشگاه گفت: با وجود همه این تخلفات، اما اقدامی برای وی صورت نگرفته بود و نهایتا وقتی برای تبدیل وضعیت خود اقدام کرده، از طرف وزارت علوم به دانشگاه ابلاغیهای مبنی بر قطع همکاری با این استاد صادر شد.
از ابلاغیه وزارت علوم مبنی بر قطع همکاری با خانم موسوی چهار سال میگذشت/صدور حکم در دوره ریاست جمهوری آقای روحانی
ناظم بکائی ضمن تاکید براینکه این استاد نتوانسته بود امتیازات کافی را برای تبدیل وضعیت خود از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی کسب کند، خاطرنشان کرد: این اتفاق ممکن است برای بعضی اساتید دیگر نیز رخ دهد. ضمن اینکه از ابلاغیهای که در موردش توضیح دادم، حدود ۴ سال میگذشت و همچنان مسکوت مانده بود؛ به همین خاطر وزارت علوم از ما خواستار ابلاغ و اجرای این حکم شد.
بکایی تصریح کرد: حکم خانم موسوی در دوره ریاست جمهوری آقای روحانی به دانشگاه ابلاغ شده بود و در واقع ما آن را الان اجرا کردیم و هیچ دخالتی در آن نداشتیم. براساس مقررات آن زمان در مورد این شخص چنین تصمیم گیری شده بود.
درخواست بررسی مجدد این استاد دانشگاه از هیئت عالی جذب/دانشگاه موظف به انجام تصمیمات خواهد بود
وی در خصوص ادعای این شخص مبنی بر برخورد نامناسب دانشگاه با وی نیز گفت: دانشگاه طی یک اطلاعیه پس از این اتفاق اطلاع رسانی خود را انجام داد و موضع خود را اعلام کرد. الان نیز ایشان از هیئت عالی جذب خواستار بررسی مجدد پرونده خود شده است و جواب هیئت عالی جذب هرچه باشد دانشگاه موظف به انجام آن خواهد بود.
انتهای پیام/