به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمدرضا عارف معاون اول رئیس چمهور در مراسم سالروز تاسیس موسسه تنظیم و حفظ آثار حضرت امام(ره) با اشاره به ناترازی انرژی در کشور گفت: از الان مشخص است که در زمستان با ناترازی گاز مواجه خواهیم بود و ۴-۵ ماه بعد هم با ناترازی برق مواجه خواهیم […]
به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمدرضا عارف معاون اول رئیس چمهور در مراسم سالروز تاسیس موسسه تنظیم و حفظ آثار حضرت امام(ره) با اشاره به ناترازی انرژی در کشور گفت: از الان مشخص است که در زمستان با ناترازی گاز مواجه خواهیم بود و ۴-۵ ماه بعد هم با ناترازی برق مواجه خواهیم بود.
وی با بیان اینکه این مشکل را نمیتوان با راهکارهای کلاسیک حل کرد، عنوان کرد: ما معتقدیم علی رغم مشکلاتی که در حوزه جذب سرمایهگذاری خارجی به دلیل مشکلات تحریمی با آن مواجه هستیم، مشکل ناترازی انرژی راهکار دارد.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه تفکر امام به ما دیکته میکند که به هیچ وجه نباید تسلیم شد، اظهار داشت: ما با ناترازیهای دیگری در حوزه اقتصادی هم مواجه هستیم اما این شرایط نمیتواند پایدار بماند و ما هم امید به اصلاح این روند داریم؛ مردم هم با امید به اصلاح این روند به این تفکر رای دادهاند.
معاون اول رئیس جمهور گفت: شرایط در کشور شرایط بسیار خوبی است، فضای همکاری است و بین دولت، مجلس و نهادهای حاکمیتی رابطه اخلاقی و صمیمانهای وجود دارد که بهترین شرایط برای پرداختن به چالشهاست.
وی تصریح کرد: ما آمادگی داریم در کنار کارهایی که دولت انجام میدهد از نظرات و خلاقیتهای نخبگان و اساتید دانشگاهها استفاده کنیم، به یاد امام(ره) افتادن نتیجه اش احساس مسئولیت بیشتر است.
عارف اظهار داشت: امروز ما بر این باوریم که وفاق ملی، راه نجات کشور است و اگر نتوانیم همدیگر را تحمل و وفاق را دنبال کنیم، دشمن حداکثر استفاده را خواهد کرد.
وی تصریح کرد: در یکی و دو ماه اخیر، دغدغه و تلاش اصلی رسانههای معاند، ایجاد تفرقه و از بین بردن وفاق داخل کشور است؛ وفاقی که بین قوه مقننه و قوه مجریه است. رآیی که مجلس شورای اسلامی به وزرای دولت چهاردهم داد، پیام وفاق بود.
معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: وفاقی که بین سه قوه و همه نهادهای حاکمیتی وجود دارد، نتیجه راهبردی است که مردم پذیرفتند و امروز وضعیت خوبی داریم، دغدغه همیشگی رسانههای معاند، انقلاب ما است که آنها را به این نتیجه رسانده که مهمترین مسیر، ایجاد تفرقه و خالی کردن دل مردم است.
وی تصریح کرد: هم دولت و هم همه دست اندرکاران و مردم باید اعتنا کنند که اختلاف نظرها و بعضاً برخی نظرهای تفرقهای نباید موجب دوگانگی و دو دستگی در کشور شود.
وی ادامه داد: امروز اولویت مردم، مساله معیشتی و مساله اقتصادی است و گام برداشتن دولت در این راستا به تقویت وفاق ملی کمک میکند، چگونگی حفظ وفاق شعار نیست. این عمل است که نشان میدهد که این وفاق مورد اعتنای دولتمردان هست یا نیست.
انتهای پیام/