جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-22
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 26844 |
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۴ |
124 بازدید
۰
5
ارسال به دوستان
پ

به گزارش ادراک خبر به نقل از خبرگزاری فارس، دبیر کل سازمان ملل متحد روز دوشنبه با انتقا از روند کوج اجباری مردم جهان از کشورهای خود خواستار حل و فصل این مشکل با اراده سیاسی شد. «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل متحد در توییتی در این زمینه نوشت: «اکنون ۱۰۰ میلیون نفر مجبور […]

به گزارش ادراک خبر به نقل از خبرگزاری فارس، دبیر کل سازمان ملل متحد روز دوشنبه با انتقا از روند کوج اجباری مردم جهان از کشورهای خود خواستار حل و فصل این مشکل با اراده سیاسی شد.

«آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل متحد در توییتی در این زمینه نوشت: «اکنون ۱۰۰ میلیون نفر مجبور به ترک خانه های خود شده‌اند.این بحران پناهندگی نیست  و  پناهندگان علت این مسئله نیستند. این یک بحران سیاسی است و تنها با همبستگی و اراده سیاسی حل خواهد شد.»

دبیرکل سازمان ملل  چندی قبل نیز در توییتی نوشته بود ،هر فردی که به دنبال زندگی بهترمی‌باشد سزاوار امنیت و کرامت است.

وی در این توییت نیز نوشت: «ما به مسیرهای امن و قانونی برای مهاجران و پناهندگان نیاز داریم.»

این گفته‌ها درحالی مطرح می‌شود که از ۴۰ سال به این‌سو میلیون‌ها افغان به دلیل ناامنی، بیکاری و جنگ داخلی در این کشور راه مهاجرت را در پیش گرفته اند.

با تغییرات سیاسی در سال ۲۰۱۴ و همچنان تحولات سیاسی و نظامی در سال گذشته میلادی در افغانستان، موج مهاجرت‌ غیر قانونی از این کشور به سوی کشور‌های همسایه و غربی افزایش یافت.

دبیرکل سازمان ملل متحد چندی قبل نیز ضمن یادآوری به سایر کشورهای جهان برای کمک به افغانستان، تصریح کرد که پاکستان و ایران سخاوت فراموش نشدنی را در میزبانی از میلیون‌ها افغان از خود نشان داده‌اند.

دبیرکل سازمان ملل در جلسه شورای امنیت درباره افغانستان ضمن تقدیر از میزبانی پاکستان و ایران از میلیون‌ها اتباع افغانستان که در این کشورها به سر می‌برند، گفت: «من هرگز سخاوت کشورهایی چون پاکستان و ایران را فراموش نمی‌کنم که برای دهه‌ها از میلیون‌ها افغان نیازمند میزبانی کرد‌ه‌اند.»

مهاجرانی از لیبی، سومالی و سایر کشورهای آفریقایی از جمله پناهجویانی هستند که  برای فرار از مشکلات عدیده در کشورهای خود اغلب عازم اروپا می‌شوند.ترکیه و یونان نیز نقاط اصلی عبور و مرور مهاجران با هدف عبور از اروپا ، فرار از جنگ برای شروع زندگی جدید بود‌ه‌اند.

 

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!