شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-23
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 268517 |
تاریخ انتشار : ۳۰ شهریور ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۲ |
4 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش هنرآنلاین، نیکنام حسینی‌پور،  مشاور صندوق اعتباری هنر ـ با اعلام این خبر به ایسنا، گفت: استاد محمود حکیمی امروز ـ ۳۰ شهریور ماه ـ و پس از تحمل یک دوره بیماری در سن ۸۰ سالگی از دنیا رفت.  محمود حکیمی (زاده ۹ شهریور ۱۳۲۳ در تهران) در چند روز اخیر به‌ دلیل عفونت ریه در […]

به گزارش هنرآنلاین، نیکنام حسینی‌پور،  مشاور صندوق اعتباری هنر ـ با اعلام این خبر به ایسنا، گفت: استاد محمود حکیمی امروز ـ ۳۰ شهریور ماه ـ و پس از تحمل یک دوره بیماری در سن ۸۰ سالگی از دنیا رفت. 

محمود حکیمی (زاده ۹ شهریور ۱۳۲۳ در تهران) در چند روز اخیر به‌ دلیل عفونت ریه در بیمارستان شریعتی بستری بود.

او نویسندگی را از سال ۱۳۳۹ در مجله کیهان بچه‌ها شروع کرد که چهار سال ادامه داشت. نخستین کتاب دینی حکیمی در سال ۱۳۴۷ درباره زندگانی مصعب‌بن عمیر صحابی قهرمان پیامبر اسلام بود که با عنوان «اشراف‌زاده قهرمان» به چاپ رسید و مورد استقبال نوجوانان و جوانان قرار گرفت و بارها تجدیدچاپ شد.

او پیش‌تر ادامه راه داستان‌نویسی خود را این‌طور بیان کرده بود: «از سال ۱۳۴۷ به جمع نویسندگان مجله «درس‌هایی از مکتب اسلام» پیوستم و از سال ۱۳۵۰ داستان‌های دینی را در این مجله وزین حوزه علمیه آغاز کردم. هر داستان گاه بسیار طولانی بود. آخرین داستان دنباله‌دار من در این مجله اکنون «شکوفایی تشیع» نام دارد که تاکنون ۱۸ بخش آن در ۱۸ شماره به چاپ رسیده است.»

محمود حکیمی در زمینه ادبیات، تاریخ تمدن و تاریخ اسلام قلم زده و کتاب‌های بسیاری را نیز ترجمه کرده بود. داستان‌هایی از عصر ناصرالدین‌شاه، مجموعه چهارجلدی «هزار و یک حکایت تاریخی»، رمان پرفروش «نقابداران جوان»، مجموعه ۲۲ جلدی «تاریخ تمدن» و ده‌ها اثر دیگر از نوشته‌های این نویسنده پیشکسوت بود.

 

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید