به گزارش هنرآنلاین، شب گذشته قطبالدین صادقی زنگ افتتاح نمایش جدید گروه تئاتر پوشه به نام «ترانههای تب: داستانهای عبرتآموز برای خوابیدن کودکان امروز» را در تماشاخانه ایرانشهر نواخت. احمد امینی، مهدی فخیمزاده، فرهاد قائمیان، مهدی شفیعی، ارمغان بهداروند، آشا محرابی، لیلا بلوکات، احمد معظمی، اتابک نادری، حمید شاهآبادی، مهلقا باقری، محسن سوهانی، مسعود دلخواه، هلیا […]
به گزارش هنرآنلاین، شب گذشته قطبالدین صادقی زنگ افتتاح نمایش جدید گروه تئاتر پوشه به نام «ترانههای تب: داستانهای عبرتآموز برای خوابیدن کودکان امروز» را در تماشاخانه ایرانشهر نواخت.
احمد امینی، مهدی فخیمزاده، فرهاد قائمیان، مهدی شفیعی، ارمغان بهداروند، آشا محرابی، لیلا بلوکات، احمد معظمی، اتابک نادری، حمید شاهآبادی، مهلقا باقری، محسن سوهانی، مسعود دلخواه، هلیا امامی، کورش سلیمانی، لادن طاهری و جمع دیگری از اهالی فرهنگ و هنر در این مراسم حضور داشتند.
ایوب آقاخانی در مراسم افتتاحیه این نمایش که در سالن انتظار تماشاخانه برگزار شد، گفت: «امروز تماشاگران، مخاطب اولین اجرای نمایشی هستند که بهنوعی مصداق تمامعیار شنا کردن خلاف جریان آب است.»
او ادامه داد: «بهعنوان نویسنده و کارگردان به حاضران خوش آمد میگویم؛ امروز نقطهای طلایی در کارنامه من و گروهم است؛ در روزگاری که گاهی شاهدیم بزک و دوزک جای تئاتر اندیشهورز واقعی را گرفته است.»
کارگردان نمایش «زمین مقدس» گفت: «تئاتر قرار بود اندیشهسالار و اندیشهمحور باشد اما امروز در بعضی جاها با بازار مکارهایی در حوزه تولید طرفیم که نامش را تئاتر میگذارند و آرامآرام سلیقه مخاطب را هم به کژ راهه میبرند و متأسفانه فعل راهگشایی هم رخ نمیدهد. البته که در یک جامعه توسعهیافته، آن نوع تئاتر هم از شاخههای حیاتی و لازم بدنه تئاتر محسوب میشود به شرطی که همه تئاتر را مثل خزه نپوشاند و موجودیتش را نگیرد.»
نویسنده و کارگردان نمایش «نوزده، نود و نه» توضیح داد: «نمایش ترانههای تب با سرمایه شخصی تولیدشده و اساس آن به خاطر شاخصههای ساختاری و تولیدیاش عملا یادکرد و ادای احترام به استاد بهرام بیضایی است.»
آقاخانی گفت: «از بهرام بیضایی در این شرایط غریب تئاتر یاد میکنم و فکر میکنم جای خالی ایشان پر نمیشود.»
در ادامه مراسم احمد امینی کارگردان سینما از علاقهمندیاش به تئاتر و کارهای ایوب آقاخانی گفت و جسارت همیشگی او را ستود و قطبالدین صادقی ضمن تکریم این رویکرد به اساطیر و نگاه نویسنده و کارگردان نمایش «ترانههای تب» و اشاره به جایگاه فلسفی و یکه اسطوره ادیپ گفت: «جایگاه ادیپ نباید فقط به حادثه اصلی آن یعنی پدرکشی و ارتباط با مادر ختم شود. این پوسته و رویه ماجراست. این اسطوره دربارهی حتی مسئولیت و پیچیدگیهای حکمرانی است و من مشتاقم رویکرد ایوب را به این اسطوره با قلم و کارگردانی خودش ببینم.»
«ترانههای تب» هر شب بهجز شنبهها ساعت ۲۰:۳۰ در سالن ناظر زاده تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه میرود.