جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-22
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 275124 |
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۰ |
3 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، غلامعلی حدادعادل عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در مراسم نکوداشت آیت‌الله مهدوی کنی که در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد، اظهار داشت: شخصیت فردی آیت‌الله مهدوی کنی، یک روحانی مؤمن، معتقد و بسیار زاهد بود که از حرص مال و مقام به دور بود. ایشان در آغاز طلبگی، […]

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، غلامعلی حدادعادل عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در مراسم نکوداشت آیت‌الله مهدوی کنی که در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد، اظهار داشت: شخصیت فردی آیت‌الله مهدوی کنی، یک روحانی مؤمن، معتقد و بسیار زاهد بود که از حرص مال و مقام به دور بود. ایشان در آغاز طلبگی، محضر آیت‌الله بروجردی را درک کرده و با روحیه انقلابی خود به‌عنوان عالمی آگاه به فقه و فلسفه شناخته شدند.

وی افزود: گزافه‌گویی و افراط‌گری در شخصیت ایشان دیده نمی‌شد و حضورشان همواره با خرد انقلابی تلقی می‌شد. ایشان از گفتارهای تند و تیز پرهیز می‌کرد و همواره در مسیر تعادل حرکت داشتند.

حدادعادل با بیان اینکه آنجا که پای اصولی مانند ولایت فقیه در میان بود، سر سوزنی مماشات نمی‌کرد، گفت: مسائل را با خردمندی پیگیری می‌کرد. ایشان همواره در برابر اصول انقلاب اسلامی محکم ایستاده و به‌صورت شفاف از انقلاب حمایت می‌کرد، گرچه صراحت لهجه ایشان گاه با انتقاد دیگران مواجه می‌شد.

وی گفت: آیت‌الله مهدوی کنی به درستی تشخیص داده بود که انقلاب بدون نیروی انسانی مؤمن و دانشمند به موفقیت نخواهد رسید. ایشان با تدبیر و اخلاص و بهره‌گیری از عزت و آبروی خود در بین مردم، به یکی از ظرفیت‌های مهم انقلاب تبدیل شد.

حداد عادل تأکید کرد: دانشگاه امام صادق(ع) موفق‌ترین تجربه آموزش عالی پس از انقلاب است. با وجود تاسیس دانشگاه‌های متعدد، سطح سواد در بسیاری از آن‌ها به اندازه دانشگاه امام صادق ارتقا نیافت. از همان ابتدا مشخص بود که فعالیت این دانشگاه بسیار جدی است.

وی افزود: هرجا یک مدیر انقلابی با سواد داشته باشیم، کار معطل نمی‌ماند. آیت‌الله مهدوی کنی پیرو واقعی ولایت فقیه بود و با وجود اینکه هشت سال از مقام معظم رهبری بزرگ‌تر بودند، از ایشان همچون امام خمینی اطاعت می‌کردند.

وی در ادامه ضمن تسلیت شهادت رهبران مقاومت، حزب الله  و سرداران مقاومت خطاب به دانشجوها اظهار داشت: ما در غرب شناسی از  دورانی به نام دوران استعمار و جهان‌خواری غرب یاد می کنیم. بعد از رنسانس غربی ها تفاوت صنعتی و اقتصادی پیدا کردند و  به جان کشورهای دیگر افتادند.

حدادعادل افزود: تاریخ استعمار بر شما روشن است. می‌دانید  با آفریقا و آسیا چه کردند حتی در آمریکای لاتین چه کردند. غربی‌ها  طوری وانمود می‌کنند که انگار غرب امروز با غرب قرن هفدهم و هجدهم و نوزدهم فرق کرده است.

وی خاطرنشان کرد: اینطور وانمود می‌کنند که ما دیگر استعمارگری نمی‌کنیم بنده به عنوان یک معلم فلسفه همیشه از خودم می‌پرسم چه اتفاقی در دنیای غرب افتاده که ما باور کنیم که غرب امروز متفاوت از قرن هفدهم، هجدهم و نوزده است.

وی خاطرنشان کرد: من به شما دانشجویان می گویم هیچ اتفاقی نیفتاده است و هیچ پیغمبری در این ۵۰۰ سال دینی برای دنیای غرب نیاورده که بگوییم تفکر انسان غربی امروز از لحاظ اصولی و بنیادی با انسان قرن شانزدهم و هفدهمی که چهره خشن استعماری دنیا بودند،  تفاوت کرده باشد.

حدادعادل ادامه داد: آنچه شما می‌بینید یک  روکش و لعابی بر همان روحیه جهان‌خواری استعمارگرانه است. آنچه که در غزه و فلسطین می‌بینید همان باطنی است که ظاهر شده و انقلاب اسلامی در چنین دنیایی معنا پیدا می‌کند.

وی افزود: ما از شهادت سرداران و شرارت رژیم صهیونیستی خیلی ناراحتیم ولی بدانید این اسرائیلی که امروز بیش از یک سال است می‌جنگد و هنوز  هیچ استقراری در زمین پیدا نکرده است همان اسرائیلی است  که اول انقلاب دو ساعته خود را از مرز به بیروت رساند.

حدادعادل گفت:  این همان اسرائیلی که در جنگ های قبل با شش کشور عربی که رهبری یکی از آنها را عبدالناصر داشت امروز با یک مشت مردم  بدون دولت مثل حماس و مثل حزب الله روبرو است و آنها در برابرش مقاومت می‌کنند.

وی در پایان اظهار داشت: این نتیجه انقلاب اسلامی،  پیام انقلاب اسلامی و مجاهدت بزرگانی مثل آیت الله مهدوی کنی است که پایه‌های انقلاب را محکم کردند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید