به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمد آئینی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲ میلیون و ۶۳۶ هزار بنای ناپایدار در کشور داریم، اظهار کرد: در این بناهای ناپایدار حدود ۵ میلیون و ۹۶۵ هزار خانوار زندگی میکنند که سهم بافت فرسوده حدود سه و نیم میلیون خانوار است. وی افزود: تعداد کل […]
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمد آئینی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲ میلیون و ۶۳۶ هزار بنای ناپایدار در کشور داریم، اظهار کرد: در این بناهای ناپایدار حدود ۵ میلیون و ۹۶۵ هزار خانوار زندگی میکنند که سهم بافت فرسوده حدود سه و نیم میلیون خانوار است.
وی افزود: تعداد کل جمعیت ساکن در بناهای ناپایدار کشور حدود ۱۹ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر است که از این میزان سهم بافتهای فرسوده حدود ۱۲ میلیون نفر است.
وی تصریح کرد: بنابر آمار حدود دو و نیم میلیون نفر در بافتهای تاریخی و حدود ۶ میلیون و سیصد هزار نفر نیز در سکونتگاههای غیر رسمی ساکن هستند.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به اینکه حدود ۵۴ درصد از ابنیه ناپایدار کشور در بافتهای فرسوده قرار دارند گفت: ساحت بافتهای فرسوده حدود ۴۵ درصد از مساحت کل کشور است.
آئینی در ادامه میزان ناپایداری بافتهای هدف در استانهای کشور اشاره کرد و افزود: بیشترین بافت فرسوده با حدود ۷۵ درصد برای استان سیستان و بلوچستان است ستانهای یزد خراسان جنوبی فارس و کرمانشاه نیز به ترتیب ۷۲، ۷۲، ۶۹ و ۶۷ درصد بافت فرسوده دارند.
وی بافت فرسوده تهران را ۱۸ درصد اعلام کرد و با اشاره به آمار نوسازی بافت های فرسوده طی ۲۳ سال اخیر، اضافه کرد: از سال ۷۹ تا سال ۱۴۰۲ ر مجموع حدود یک میلیون و صد هزار واحد مسکونی در بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری کشور ساخته شده است.
وی بیان کرد: بیشترین عملکرد اخت واحد مسکونی در بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری مربوط به سال ۱۴۰۲ با حدود ۹۸ هزار واحد است.
وی در ادامه به اهداف برنامه هفتم توسعه کشور در بخش نوسازی بافتهای فرسوده اشاره کرد و گفت: بر اساس اهداف برنامه هفتم توسعه باید ۵۰۰ هزار واحد مسکونی در محلات اهداف بازآفرینی شهری کشور ساخته شود. به عبارت دیگر باید در برنامه پنج ساله هفتم توسعه سالانه ۱۰۰ هزار واحد ساخته شود.
انتهای پیام/