جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-22
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 277715 |
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۹ |
3 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از فایننشال تایمز، با وجود آنکه آمریکا به اسرائیل هشدار داده بود در صورت عدم بهبود بحران انسانی غزه، کمک نظامی به این رژیم ممکن است متوقف شود، کمک‌های جهانی به این منطقه محاصره شده به پایین‌ترین سطح از زمان آغاز جنگ رسیده است. آنتونی بلینکن، وزیر خارجه و […]

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از فایننشال تایمز، با وجود آنکه آمریکا به اسرائیل هشدار داده بود در صورت عدم بهبود بحران انسانی غزه، کمک نظامی به این رژیم ممکن است متوقف شود، کمک‌های جهانی به این منطقه محاصره شده به پایین‌ترین سطح از زمان آغاز جنگ رسیده است.

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه و لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا، در تاریخ ۱۳ اکتبر طی نامه‌ای به اسرائیل ۳۰ روز مهلت داده بودند تا “تمامی اَشکال کمک‌های انسانی” را به این منطقه افزایش داده و فوراً “محاصره شمال غزه” را پایان دهد.

این در حالی است که مقامات سازمان‌های بشردوستانه می‌گویند شرایط از زمان ارسال این نامه یعنی حدود دو هفته پیش، باز هم بدتر شده است.

بر اساس گزارش سازمان ملل، از اول اکتبر تا ۲۲ اکتبر، تنها ۷۰۴ کامیون کمک بشردوستانه وارد نوار غزه شده‌اند، که این رقم به شدت کمتر از ۳۰۰۰ کامیونی است که در ماه سپتامبر وارد غزه شد.

این تعداد بسیار کمتر از حداقل ۳۵۰ کامیونی است که ایالات متحده در نامه خود به اسرائیل درخواست کرده بود که هر روز باید وارد غزه شود. در هفته قبل از ارسال نامه، ۲۴۶ کامیون وارد غزه شد و در هفته بعد از آن نیز این تعداد به ۲۳۲ کامیون کاهش یافت.

غزه شمالی همچنان تقریباً از کمک‌ها محروم و زیر بمباران شدید قرار دارد و ده‌ها هزار نفر از ساکنان آن مجبور به ترک خانه‌های خود شده‌اند.

اسکات پاول، مدیر صلح و امنیت آکسفام آمریکا، گفت: وضعیت در شمال غزه امروز بدتر از زمانی است که این نامه نوشته شد. مناطقی که در حال حاضر تخلیه می‌شوند هیچ کمکی دریافت نکرده‌اند.

بر اساس داده‌های آی‌پی‌سی IPC، یک طرح ابتکاری از سوی چند سازمان جهانی که با هدف اندازه گیری امنیت غذایی ایجاد شده است، نزدیک به ۸۰۰ هزار نفر در غزه دسترسی به غذا ندارند و با “وضعیت اضطراری” یا “فاجعه‌بار” مواجه هستند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید