به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بعد از انتشار رسمی خبر رفع موانع واردات و رجیستری برند اپل توجه کارشناسان مستقل و اقتصاددانان به خطرات این اقدام دولت آن هم در بحبوهه جنگ اقتصادی جلب شده و انتقادات جدی را در این خصوص مطرح کرده اند. این درحالی است که در یکی دو سال گذشته […]
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بعد از انتشار رسمی خبر رفع موانع واردات و رجیستری برند اپل توجه کارشناسان مستقل و اقتصاددانان به خطرات این اقدام دولت آن هم در بحبوهه جنگ اقتصادی جلب شده و انتقادات جدی را در این خصوص مطرح کرده اند.
این درحالی است که در یکی دو سال گذشته که واردات برند اپل با مانع رو به رو شده بود، به لطف رویه رانتی واردات در مقابل صادرات خود، شاهد ورود بدون مانع گوشهای سامسونگ بالای ۶۰۰ دلار به کشور بودیم.
البته از آنجا که دیگر برندهای لوکس هم در بازار به صورت آزادانه رجیستر می شود این موضوع تنها به برند مذکور محدود نبود اما به هر حال بعد از آیفون بیشتر سهم ارزبری موبایل بالای ۶۰۰ دلار به گوشهای سامسونگ بالارده معطوف است.
در رویه رانتی واردات در مقابل صادرات خود، واردکنندگان که در واقع همان صادرکنندگان بودند بدون معطلی اقدام به واردات موبایلهای لوکس از جمله سامسونگ بالای ۶۰۰ دلار میکردند.
این درحالی است که هم اکنون صف تخصیص ارز برای واردات از طریق سیستم بانکی یا از محل صادرات غیر تا بیش از ۱۰۰ روز نیز طول میکشد.
انتهای پیام/