یکشنبه, ۲۳ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2025-01-12
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 281887 |
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۰ |
2 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، هادی قاسمی رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور صبح امروز در نشست مسئولین بسیج دانشجویی طی سخنانی بیان کرد: امام راحل در ۲ آذر ۱۳۶۷ درخصوص تشکیل بسیج دانشجو و طلبه پیام مهمی صادر فرمودند و حرکت بسیج دانشجویی تحت زعامت رهبر معظم انقلاب نیز ادامه دارد.   وی گفت: […]

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، هادی قاسمی رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور صبح امروز در نشست مسئولین بسیج دانشجویی طی سخنانی بیان کرد: امام راحل در ۲ آذر ۱۳۶۷ درخصوص تشکیل بسیج دانشجو و طلبه پیام مهمی صادر فرمودند و حرکت بسیج دانشجویی تحت زعامت رهبر معظم انقلاب نیز ادامه دارد.

 

وی گفت: به یاد داریم که اردوهای راهیان نور نیز در ابتدا با حضور فرماندهان بسیج دانشجویی که از رزمندگان دفاع مقدس بودند، به صورت کوچک برگزار و به مرور گسترده‌تر شد و امروزه این اردوها در سطح بزرگ شکل می‌گیرد. در ابتدا، فضای دانشگاه‌ها فضای ایثار و شهادت بود.

رئیس سازمان بسیج دانشجویی عنوان کرد: اواسط دهه‌ی هفتاد برخی تقابل‌ها بر سر نحوه‌ی اداره‌ی حکومت شکل گرفت و مرحوم آیت‌الله مصباح‌ یزدی بعد از بحث و بررسی به این مهم دست یافتند که باید دانشجویان مبانی اندیشه اسلامی را فرا بگیرند و دوره‌های «طرح ولایت» را برپا کردند. رهبر معظم انقلاب نیز سخنرانی‌های متعددی درباره اهمیت کار اندیشه‌ای و فکری، داشته‌اند.

وی تصریح کرد: اواسط دهه‌ی هشتاد شرایط به‌گونه‌ای شد که رهبر معظم انقلاب عنوان دهه‌ی پیشرفت و عدالت را مطرح فرمودند. اواخر این دهه و در فتنه‌ی ۱۳۸۸ نیز موضوع دفاع از جمهوریت در دستورکار این نهاد بوده و در دهه ۱۳۹۰ نیز موضوع عدالت مد نظر بود و هم‌اکنون بحث پیشرفت و توسعه یکی از موارد پیش‌ِ روی بسیج دانشجویی است.

قاسمی با اشاره به اقدامات بسیح دانشجویی در کمک به حل مسائل اساسی کشور، اظهار داشت: این نهاد در دهه ۱۳۸۰ با کار کارشناسی به این نتیجه رسید که کشور با مشکل مسکن مواجه است و باید مسکن انبوه و رایگان ساخت؛ بعد از آن دولت وقت، ساخت این نوع مسکن را کلید زد. سپس یکی از دانشگاه‌های کشور به موضوع مصرف بالای بنزین پرداخت و وقتی کشور امکان تولید بالای بنزین را نداشت، موضوع کارت سوخت مطرح شد و مصرف‌ها، اندازه‌بندی شد. البته کار سختی بود ولی با اهتمام، عملیاتی شد. البته این بخشی از اقدامات و کمک دانشگاه‌ها به مدیریت مسائل کلان کشور است. این امور که ذکر شد، به عدالت نزدیک است و این‌ها در دهه پیشرفت و عدالت به وقوع پیوست.

وی خاطرنشان کرد: در آن سال‌ها نگاه مسئله‌محور شکل گرفت و هر استانی یک موضوع مهم کشور را بر اساس تقسیم‌بندی دنبال کردند و عملکرد خوب و بد داشتند ولی مهم، تشکیل این نگاه است. بعد از آن بود که دانشجویان در زمان پایان تحصیل، به سمت تأسیس مراکز تحقیقاتی رفتند تا بتوانند مسائل کشور را در سطح‌های بالاتر دنبال کنند.

رئیس سازمان بسیج دانشجویی بیان کرد: بسیج دانشجویی دو راهبرد تربیت کادر کارآمد و نقش‌آفرینی در مسائل را از سال‌ها پیش مد نظر قرار داده است.

قاسمی گفت: امروز نیز بخش‌های مختلف و متعددی از مراکز تحقیقاتی دانشگاهی مباحث مهمی از جمله اقتصاد، نانو، فناوری، اقتصاد دریا و غیره دنبال می‌کنند.

وی اضافه کرد: بسیج دانشجویی امروز می‌کوشد تا ظرفیت دانشگاه را در خدمت حل مسائل اساسی کشور قرار دهد. بسیج دانشجویی باید وارد مسائل روز کشور شده و برای یافتن راه‌حل، برنامه‌ریزی و مطالبه کنند. این مداخله موجب رشد دانشجویان، اهمیت یافتن دانشگاه و بسیج شدنِ نیروهای مرتبط با حل مسئله خواهد شد.

رئیس سازمان بسیج دانشجویی خاطرنشان کرد: گام بعدی نیز شبکه‌ شدنِ دانشکده‌های مختلف کشور برای بررسی، یافتن راهکار و نقش‌آفرینی مسائل مختلف است.

قاسمی در پایان اظهار داشت: بسیج دانشجویی ماموریت خود را کمک به دولت می‌داند و رهبر معظم انقلاب نیز فرموده‌اند باید به دولت کمک کرد. هر دولتی که در کشور مستقر شد، وظیفه‌مان را کمک به آن می‌دانیم. تمام تلاش ما این است که خودمان را با مسائل اساسی کشور، مماس کنیم و دانشگاه به جایگاه اصلی خود یعنی کمک به حل مسائل برگردد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید