به گزارش خبرگزاری تسنیم، اسماعیل لله گانی مدیرعامل بانک رفاه در نشست سراسری مدیران این بانک در سال ۱۴۰۳ با اشاره به این پیشنهاد که همه شرکتهای زیرمجموعه تامین اجتماعی باید ارز خود را در بانک رفاه متمرکز کنند، گفت: در حال حاضر برخی شرکتهای هلدینگ شستا در صف تامین ارز هستند در حالی که […]
به گزارش خبرگزاری تسنیم، اسماعیل لله گانی مدیرعامل بانک رفاه در نشست سراسری مدیران این بانک در سال ۱۴۰۳ با اشاره به این پیشنهاد که همه شرکتهای زیرمجموعه تامین اجتماعی باید ارز خود را در بانک رفاه متمرکز کنند، گفت: در حال حاضر برخی شرکتهای هلدینگ شستا در صف تامین ارز هستند در حالی که برخی شرکتهای دیگر همین هلدینگ مازاد ارز دارند.
وی افزود: در برخی موارد شاهد هستیم که یک مقام تماس میگیرد و میگوید حساب ارزی یک پتروشیمی مانند پتروشیمی امیرکبیر به یک بانک خصوصی دیگر منتقل شود. پیشنهاد ما این است که ارز شرکتها و مدیریت آن در اختیار وزارت کار قرار داشته باشد.
مدیر عامل بانک رفاه ادامه داد: ما امکان تامین امتیازات مورد نظر برخی متقاضیان را نداریم و نظارت جدی به دلیل دولتی بودن ما وجود دارد با این حال بانکهای خصوصی دست باز تری دارند. در اینجا بیشتر منافع اشخاص وجود دارد نه شرکتها چرا که ما اعلام کردیم که هر امتیازی که سایر بانکها در اختیار شرکتهای ارزآور تامین اجتماعی قرار میدهند ما دو برابر آن را میدهیم اما نمیتوانیم به اشخاص امتیاز بدهیم.
پرداخت یک میلیون تسهیلات قرضالحسنه به بازنشستگان تامین اجتماعی
وی افزود: در بحث تسهیلات و ارائه خدمات به بازنشستگان تامین اجتماعی گفت: بالای یک میلیون فقره تسهیلات قرض الحسنه به این گروه پرداخت شده است که رقم پرداختی آن برابر ۱۳ هزار میلیارد تومان بوده است.
معرفی بانک رفاه به عنوان بانک مرتبط با بریکس
مدیر عامل بانک رفاه با بیان اینکه جزو بانکهایی هستیم اضافه برداشت از بانک مرکزی نداریم، گفت: ضمن اینکه شرایط ارائه تسهیلات به صورت کاملا قانونی صورت گرفته است. به همین دلیل نیز نرخ مطالبات غیرجاری در بانک رفاه ۴ درصد است در حالی که این نرخ در نظام بانکی به طور میانگین ۱۱ درصد است. به سبب همین عملکرد نیز به انتخاب بانک مرکزی، بانک رفاه به عنوان بانک مرتبط با بریکس معرفی شده است.
انتهای پیام/