به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از اویل پرایس، بهنظر میرسد چندین شرکت بزرگ انرژی در اروپا سرمایهگذاری خود در سوختهای فسیلی را افزایش دادهاند. این در حالی است که انتظار میرفت قوانین سختگیرانه دریای شمال تمایل این شرکتها به نفت و گاز را کاهش دهد. شرکتهای شل و ایکویبنر قراردادهای جدیدی برای فعالیت خود […]
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از اویل پرایس، بهنظر میرسد چندین شرکت بزرگ انرژی در اروپا سرمایهگذاری خود در سوختهای فسیلی را افزایش دادهاند. این در حالی است که انتظار میرفت قوانین سختگیرانه دریای شمال تمایل این شرکتها به نفت و گاز را کاهش دهد.
شرکتهای شل و ایکویبنر قراردادهای جدیدی برای فعالیت خود در دریای شمال در نظر دارند و قرارداد شرکت بریتیش پترولیوم با ژاپن بر ادامه بهرهبرداری این شرکت از سرمایههای نفت و گازش تأکید دارد. درحالیکه هر سه این شرکتها برنامههای خود برای استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر را توسعه دادهاند، اما بهنظر میرسد هنوز هم آماده ترک نفت و گاز نیستند.
رئیس شرکت گاز دریای شمال، سریکا انرژی، در ماه اوت هشدار داد سیستم مالیاتی سنگین دولت انگلیس شرکتهای نفت و گاز را از تجارت با این کشور بازمیدارد. مالیات بر سود نفت و گاز از ۴۰ درصد تا حدود ۷۸ درصد طی ۳ سال افزایش یافته است که باعث شد بسیاری از شرکتهای نفت و گاز از عملیاتهای دریای شمال خارج شوند.
اما برخی شرکتها فعالیت نفت و گاز خود را در دریای شمال از سر گرفتهاند. شرکتهای شل و اکویینر در اوایل ماه جاری میلادی یک قرارداد مشترک اعلام کردند که سرمایههای نفت و گاز آنها را ادغام میکند تا بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز مستقل در دریای شمال تشکیل شود.
امضای قراردادهای جدید توسط ۳ شرکت بزرگ نفت و گاز اروپا به آنها اجازه میدهد سرمایهگذاریهای سنگینی در عملیاتهای نفت و گاز دریای شمال داشته باشند و حاکی از آن است که این شرکتها آیندهای برای سوختهای فسیلی متصور هستند.
شرکتهای شل، ایکویینر و بریتیش پترولیوم هر سه در حال توسعه سرمایههای انرژی تجدیدپذیر هم هستند اما حفاری در دریای شمال را هم ادامه خواهند داد.
انتهای پیام/۱۷