به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، روز گذشته با حداکثر بهرهبرداری از ظرفیت تولید و انتقال گاز، ۸۵۸ میلیون مترمکعب گاز شیرین به شبکه سراسری گاز کشور تزریق و به مبادی مصرف در ۳۱ استان منتقل شد. از مجموع ۸۵۸ میلیون مترمکعب گاز تولیدی، در ۲۴ ساعت اخیر (۲۶ آذرماه) بالغ بر ۶۷۱ میلیون مترمکعب […]
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، روز گذشته با حداکثر بهرهبرداری از ظرفیت تولید و انتقال گاز، ۸۵۸ میلیون مترمکعب گاز شیرین به شبکه سراسری گاز کشور تزریق و به مبادی مصرف در ۳۱ استان منتقل شد.
از مجموع ۸۵۸ میلیون مترمکعب گاز تولیدی، در ۲۴ ساعت اخیر (۲۶ آذرماه) بالغ بر ۶۷۱ میلیون مترمکعب در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء به مصرف رسید که سهم این بخشها در مصرف گاز کشور را به ۷۸ درصد افزایش داد.
این میزان مصرف گاز در روزهای پایانی آذرماه، رکورد جدیدی محسوب میشود که تا پیش از این، در این زمان از سال، به ثبت نرسیده بود.
مصرف گاز در روز بیستوششم آذرماه امسال نسبت به روز مشابه سال قبل رشدی ۲۷درصدی داشته است.
افزایش مصرف گاز در بخش خانگی به معنای محدودشدن بیش از پیش گازرسانی به سایر بخشها از جمله نیروگاههاست و بهنظر میرسد با ادامه روند فعلی روبهرشد مصرف، خاموشیهای برنامهریزی شده بخش خانگی و صنعت ادامهدار باشد.
در صورت کاهش ۲درجهای دمای خانهها و محیطهای تجاری و اداری، میتوان ۵۰ تا ۶۰ میلیون مترمکعب از مصرف گاز را کاهش داد؛ که این میزان صرفهجویی، به افزایش تخصیص گاز به نیروگاهها و صنایع منجر خواهد شد. کمپین ملی “دو درجه کمتر” با همین هدف، آغاز به کار کرده و هر روز افراد بیشتری از مسئولین، کارشناسان و عموم مردم با اجرایی کردن کاهش دو درجهای دمای محیط خانه و محل کار خود، به این کمپین میپیوندند.
لازم است مردم هر چه سریعتر با توجه به شرایط امروز کشور که از طرفی با سرمای زودتر و فراگیر هوا مواجه شده که در نوع خود سرمایی بیسابقه محسوب میشود، و از طرفی دیگر با توجه به شرایط کسری گاز و چالشهای تأمین سوخت نیروگاهی و صنایع، به این کمپین بپیوندند.
انتهای پیام/