پنجشنبه, ۲۷ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2025-01-16
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 288168 |
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۷ |
3 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مهدی عبقری عضو هیئت موسس انجمن واردات تلفن همراه در واکنش به اظهار نظر انجام شده در خصوص ثبت شناسه آیفون‌های سری ۱۵ و ۱۶ برای شروع فرآیند واردات تجاری از حدود ۱۰ روز آینده گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا پایان آذر ماه که حدود سه‌چهارم سال را شامل می‌شود، شاید […]

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مهدی عبقری عضو هیئت موسس انجمن واردات تلفن همراه در واکنش به اظهار نظر انجام شده در خصوص ثبت شناسه آیفون‌های سری ۱۵ و ۱۶ برای شروع فرآیند واردات تجاری از حدود ۱۰ روز آینده گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا پایان آذر ماه که حدود سه‌چهارم سال را شامل می‌شود، شاید کمتر از ۱۰ درصد ثبت سفارش‌های امسالی (واردات از محل غیر از صادرات خود) انجام شده در حوزه واردات تلفن همراه نیز به نتیجه نرسیده است. در حقیقت افراد نتوانسته‌اند ثبت سفارش انجام دهند و یا نتوانسته‌اند تخصیص راز بگیرند.

وی ادامه داد: وارداتی که در سال جاری رخ داده است مربوط به ثبت سفارش‌هایی است که در سال گذشته انجام شده بود. قسمت اعظم ارز تخصیص پیدا کرده نیز مربوط به ارز حاصل از صادرات خود بوده است. در چنین شرایطی که بازرگانان بلاتکلیف هستند، شرایط سابقه آنها در حال از بین رفتن است و کمتر از سه ماه نیز تا پایان سال باقی مانده است، اساساً مطرح کردن بحث نباید چندان اهمیت داشته باشد.

عبقری تاکید کرد: شاید از روز اولی که دولت بحث آیفون را مطرح کرد، بحثی در خصوص آزادسازی واردات مطرح نشد و تنها به لغو ممنوعیت رجیستری اشاره شد. از ۱۷ آبان ماه نیز این اتفاق رخ داده است و شاهد انجام واردات در قالب مسافری هستیم.

آب رفتن سابقه تجاری فعالان اقتصادی در هیاهوی واردات آیفون

وی با بیان اینکه ای کاش به همین اندازه که عده‌ای به دنبال واردات آیفون هستند، به دنبال حقوق شرکت‌های واردکننده، بلاتکلیفی آنها و عدم امکان استفاده تجار از سابقه خود در سال جاری می‌بودند، گفت: هر روز بزرگترین سرمایه این تجار که اعتبار و سابقه آنها است در حال کوچکتر شدن است. امیدوار هستیم فکری در این خصوص صورت بگیرد.

بسیار خوش‌بین هستیم به بحث مرکز مبادله، مخصوصاً از آنجایی که معاونت ارزی بانک مرکزی تاکید داشت که اگر این روند این مرکز به شکل صحیحی شکل بگیرد، تخصیص ارز شرکت‌های واردکننده به سرعت انجام می‌شود. امیدوار هستیم در دو تا سه ماه پایانی سال بیش از این سابقه واردکنندگان از بین نرود.  در نتیجه در چنین شرایطی پرداختن به مسائلی مانند اینکه واردات آیفون چه می‌شود، بیشتر آدرس غلط دادن به تجار و مردم است.

درس غلط به بازار ندهید

عبقری تاکید کرد: مهمتر از ایفون و واردات تجاری آن ، سابقه بازرگانانی است که طی سال ۱۴۰۳ هر روز کمتر و کوچکتر شده است. بیش از ۹ ماه از سال گذشته ولی عملا تخصیص واقعی ثبت سفارش ۱۴۰۳ به میزان بسیار ناچیز  برای تلفن همراه صورت گرفته است. آمار واردات امسال مبین آن است که قسمت اعظم واردات توسط حاصل از صادرات خود صورت پذیرفته و قسمت قلیل تامین شده نیز برای ثبت سفارشهای جا مانده سال گذشته است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید