پنجشنبه, ۲۷ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2025-01-16
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 288952 |
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۶ |
3 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

معاون پیگیری‌های ویژه دفتر شهیدرئیسی روایت‌هایی از مدیریت جهادی ایشان، برای حل ناترازی‌های مختلف را بیان کرد. با وجود اینکه بسیاری از شاخص‌های اقتصادی در زمان شروع دولت سیزدهم وضعیت مطلوبی نداشت، شهید رئیسی و مجموعه دولت سیزدهم توانستند در ۳۴ ماه فعالیت، شاخص‌ها را سر و سامان داده و با تلاش جهادی و شبانه […]

معاون پیگیری‌های ویژه دفتر شهیدرئیسی روایت‌هایی از مدیریت جهادی ایشان، برای حل ناترازی‌های مختلف را بیان کرد. با وجود اینکه بسیاری از شاخص‌های اقتصادی در زمان شروع دولت سیزدهم وضعیت مطلوبی نداشت، شهید رئیسی و مجموعه دولت سیزدهم توانستند در ۳۴ ماه فعالیت، شاخص‌ها را سر و سامان داده و با تلاش جهادی و شبانه روزی این فرصت را برای رئیس‌جمهور جدید مهیا کنند تا اقتصاد کشور را جهش دهد. به گزارش فارس گرچه دولت سیزدهم نتوانست با ریاست جمهوری شهیدرئیسی به ایستگاه پایانی برسد اما در همین عمر ۳ ساله نیز  بسیاری از مشکلاتی که در سال پایانی دولت دوازدهم خضوصا در ناترازی های مختلف بُروز و ظهور یافت، با پیگیری دولت سیزدهم برطرف شد. مهدی مجاهد معاون پیگیری‌های ویژه دفتر شهیدرئیسی روایت‌های از مدیریت جهادی ایشان برای حل ناترازی‌های مختلف را بیان کرد که در ادامه جزئیات آن آمده است:

دیپلماسی منطقه‌ای قحطی نان را حل کرد
معاون دفتر شهید رئیسی با اشاره به قحطی نان در ابتدای ریاست جمهوری شهید رئیسی، گفت: سال ۱۴۰۰ وقتی شهید رئیسی دولت را تحویل گرفت تعدادی از مسئولان امنیتی گفتند بروید به فکر باشید که شهریور قحطی نان در کشور دارید. وی افزود: ماجرا این بود که دولت وقت ۴.۵ میلیون تن گندم خریده بود و ۶ میلیون تن گندم نیاز داشتیم. با فعال‌سازی دیپلماسی منطقه‌ای گندم تامین شد.

رکورد ساخت نیروگاه برق  در دولت‌سیزدهم شکسته شد
مجاهد با روایت خاطره‌ای از ناترازی های برق موجود در کشور قبل از تحویل دولت سیزدهم، گفت: شهید رئیسی در زمانی که مجلس خبرگان بودند چون عضو هیئت رئیسه بودند در ساختمان پاستور اتاق داشتند، یک روز که خدمت ایشان رسیدم عرض کردم که چرا برق‌ها را خاموش کرده اید، ایشان فرمودند برق‌های ما هم قطع شده است.وی افزود: در آن زمان ناترازی‌های زیادی وجود داشت، مسئول وقت وزارت نیرو در جلسات با شهید رئیسی بارها می‌گفت که ما هشدار داده بودیم ولی کسی از مسوولین دولت به حرف ما گوش نمی‌کرد. در آن مقطع می‌گفت که حدود چهل، پنجاه همت به بخش خصوصی بدهکار هستیم، نیروگاه‌ها ساخته نشده و ۲۲ هزار مگاوات ناترازی داشتیم. مجاهد تاکید کرد: دولت سیزدهم حدود ۱۰ هزار مگاوات برق تولید کرد، رکورد ساخت نیروگاه برق در کشور شکسته شد و در کمتر از یک سال، نیروگاه سیکل ترکیبی هم تاسیس شد.

با نهضت آب‌‌رسانی مشکل آب شرب ۵ هزار روستا حل شد
مجاهد همچنین در مورد تنش‌های آبی ابتدای دولت سیزدهم، گفت: تابستان ۱۴۰۰ تنش‌های آبی خوزستان منجر به درگیری‌های مسلحانه در این استان شد. در ابتدای دولت هم که به استان‌ها سفر می‌کردیم، از وضعیت آبی کشور وحشت کرده بودیم.وی افزود: سال ۱۴۰۱ در مقطعی آب مردم همدان تمام شد و ما دو سه روز با تانکر در شهر آب توزیع می‌کردیم، چون پروژه سدی همدان ۱۰ سال بود که به نتیجه نرسیده بود، در کمتر از یک سال این پروژه کامل شد و مشکل آب شرب مردم هم حل شد. مجاهد عنوان کرد: در دولت سیزدهم، معضل آب شرب مردم سنندج، همدان، خوزستان و اصفهان حل شد. نهضت آبرسانی هم که در کشور فعال شد به بیش از ۵۰۰۰ روستا آبرسانی انجام شد و مشکل آن ها حل شد.

شهیدرئیسی ماهانه جلسات شورای عالی مسکن را برگزار می‌کرد
معاون دفتر شهیدرئیسی در مورد پیگیری ویژه شهیدرئیسی برای حل معضل مسکن مردم،‌گفت: چرا شهیدرئیسی خودش را در قضیه مسکن بدهکار مردم کرد؛ ایشان مگر نمی‌دانست که مثل حوزه‌های برق، گاز و آب در حوزه مسکن هم ناترازی داریم؛ چون سال‌ها در کشور، مسکن ساخته نشده بود. وی افزود: دلیلش این بود که شهیدرئیسی نگاه مسئولانه به مسائل کشور داشت و اینطور نبود که چیزی را گردن نگیرد. اگر رئیس جمهور متولی حل مسائل نباشد، قطعاً بقیه افراد نیز پیگیر حل آنها نخواهند بود. شهید رئیسی هر ماه جلسه شورای عالی مسکن را برگزار می‌کرد و به بانک‌ها فشار می‌آورد تا به مردم وام دهند.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید