به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم علیرضا رفیعیپور رئیس سازمان دامپزشکی کشور اظهار داشت: برای افزایش بهره وری در بخشهای سنتی و صنعتی کشاورزی باید ارزش افزوده مناسبی ایجاد کنیم که با افزایش علم و فناوری مراکز آموزشى و تحقیقاتی از جمله بیوتکنولژی امکان پذیر است. وی افزود: ۱۷ میلیون تن تولیدات خام دامی در […]
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم علیرضا رفیعیپور رئیس سازمان دامپزشکی کشور اظهار داشت: برای افزایش بهره وری در بخشهای سنتی و صنعتی کشاورزی باید ارزش افزوده مناسبی ایجاد کنیم که با افزایش علم و فناوری مراکز آموزشى و تحقیقاتی از جمله بیوتکنولژی امکان پذیر است.
وی افزود: ۱۷ میلیون تن تولیدات خام دامی در سال تولید داریم که برای اینکه این بهرهوری رو به حداکثر برسد، بیوتکنولوژی، نانوتکنولوژی و همه اقدامات علمی و فنی تولید را ارتقا می دهیم.
هیچ اپیدمی بیماری در سه سال گذشته نداشتهایم
وی تصریح کرد: باکمک علم بیوتکنولژی در کشور در حوزه تولید، خوراک، واکسن، دارو، مکملهای غذایی، سموم و حتی ضدعفونی کننده ها ورود علم بیوتکنولوژی پیشرفت و ارتقا تولید داشته ایم و با افتخار میتوان اکنون اعلام کرد که در کشور ساله است ما هیچ اپیدمی بیماری نداشته ایم.
رفیعیپور،گفت: اینکه تولید دامی امروز وضعیت خوبی دارد مدیون زحمات دانشمندان در حوزه موسسات تحقیقات پژوهشی دولتی و خصوصی است.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد:مرجع به هر صورت صلاحیت دار این موضوع در حوزه بیماری های دائمی مثل تب برفکی که واقعا بیماری فوق خطرناکی است, همکاران ما در حوزههای موسسات تحقیقات پژوهشی به کمک ما بیاند.
وی با بیان اینکه بروز بیماری های دامی در کشور طبیعی است گفت: بررسیها از دی ماه سال ۱۴۰۲ تا ۱۵ دی ماه سال جاری نشان میدهد که کانون های تب برفکی در کشور ۵۰ درصد کاهش کاهش داشته است به طوری که تعداد این کانون ها از ۶۶ کانون در سال گذشته اکنون به ۳۰ کانون کاهش یافته است.
انتهای پیام/