به گزارش ادراک خبر به نقل از خبرگزاری فارس، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور عصر امروز (دوشنبه ۹ خرداد) در دیدار «امامعلی رحمان» رئیس جمهور تاجیکستان که به تهران سفر کرده است، اظهار داشت: تمام تفاهمات و اسناد همکاری بین روسای جمهوری اسلامی ایران و تاجیکستان با دقت و جدیت تا رسیدن به نتیجه نهایی، […]
به گزارش ادراک خبر به نقل از خبرگزاری فارس، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور عصر امروز (دوشنبه ۹ خرداد) در دیدار «امامعلی رحمان» رئیس جمهور تاجیکستان که به تهران سفر کرده است، اظهار داشت: تمام تفاهمات و اسناد همکاری بین روسای جمهوری اسلامی ایران و تاجیکستان با دقت و جدیت تا رسیدن به نتیجه نهایی، پیگیری، عملیاتی و اجرایی خواهد شد.
معاون اول رییس جمهور ارتقاء روابط گردشگری بین ایران و تاجیکستان را نقطه کلیدی و سرفصل تعمیق ارتباطات و همکاری های دولت و مردم ایران و تاجیکستان برشمرد و افزود: تاکنون از فرصت های گسترش ارتباطات با توجه به اشتراکات زبانی و فرهنگی ایران و تاجیکستان به خوبی استفاده نشده و دولت سیزدهم با فراهم کردن بسترها و زمینه های لازم تلاش میکند تا همکاری های میان دو کشور به صورت همهجانبه تقویت شود.
وی همچنین با اشاره به ظرفیت های فراوان همکاری بین جمهوری اسلامی ایران و تاجیکستان در زمینههای انرژی، حمل و نقل، همکاری های گمرکی و بنادر، تصریح کرد: ایران آمادگی دارد در زمینه صادرات خدمات فنی و مهندسی و همچنین تبادلات علمی و دانشگاهی بین دو کشور گام های مستحکمتری نسبت به گذشته بردارد.
امامعلی رحمان رییس جمهور تاجیکستان نیز در این دیدار با اشاره به روابط صمیمانه و برادرانه دو دولت و ملت ایران و تاجیکستان تأکید کرد: باید چشماندازهای کاری و تفاهمات همکاری بین ایران و تاجیکستان در زمینه های تجاری، فناوری، بهداشتی، انرژی، حمل و نقل و دانشگاهی بیش از گذشته گسترش یابد.
وی با اشاره به اشتراکات زبانی و فرهنگی دولت و ملت ایران و تاجیکستان تصریح کرد: ظرفیت گردشگری و افزایش سفرهای مشترک بین مردم دو کشور زمینه مناسبی برای ارتقاء روابط فیمابین بویژه در زمینههای تجاری است.
رئیس جمهور تاجیکستان با اشاره به رویکردهای سازنده و مثبت و فعالانه دولت سیزدهم در گسترش ارتباطات ایران و تاجیکستان، خاطرنشان کرد: دولت تاجیکستان باور دارد که فصل جدیدی در همکاری های دو کشور آغاز شده است.
در این دیدار رییس جمهور تاجیکستان و معاون اول رییس جمهور کشورمان بر اهمیت صلح و ثبات و امنیت در منطقه به ویژه در افغانستان و جلوگیری از برهم زدن آرامش مردم خاورمیانه و آسیای مرکزی و اختلاف و تفرقهافکنی بین مذاهب و مردم این منطقه توسط نظام سلطه و در رأس آن آمریکا تاکید کردند.