شنبه, ۲۱ تیر ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-07-12
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 318438 |
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۱ |
2 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، ابراهیم نجفی، نماینده مردم آستانه اشرفیه و عضو کمیسیون عمران در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس در نطق میان دستور خود گفت: به استناد ماده ۷ قانون ساماندهی بازار زمین مسکن و اجاره بها در استان‌هایی که نرخ تورم عمومی سالانه منتهی به اسفند ماه آنان […]

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، ابراهیم نجفی، نماینده مردم آستانه اشرفیه و عضو کمیسیون عمران در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس در نطق میان دستور خود گفت: به استناد ماده ۷ قانون ساماندهی بازار زمین مسکن و اجاره بها در استان‌هایی که نرخ تورم عمومی سالانه منتهی به اسفند ماه آنان بر اساس اعلام مرکز ملی آمار ایران بیشتر از ۳۰ درصد می‌باشد، شورای عالی مسکن در صورت وجود مصلحت ملزم است با پیشنهاد وزارت شهرسازی نسبت به تعیین حداکثر سقف افزایش درصد اجاره بها و قرض الحسنه مربوط به آن در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر و در شهرهای جدید آن استان به میزان ۵۰ تا ۱۰۰ درصد میزان تورم عمومی سالانه اقدام کند.

وی خطاب به رئیس جمهور ادامه داد: آقای رئیس‌جمهور حضرتعالی رئیس شورای عالی مسکن هستید. شما چرا دستور نمی‌دهید شورای عالی مسکن حداکثر میزان افزایش اجاره‌ها و قرض‌الحسنه را در شورای عالی مسکن تصویب کند تا مشاورین املاک پول اضافه بر دوش مستاجرین نگذارند؟ براساس ماده ۹ قانون ساماندهی بازار زمین مسکن و اجاره‌بها، بانک مرکزی مکلف است در صورت تصویب شورای عالی مسکن از طریق بانک‌های عامل نسبت به پرداخت ودیعه مسکن اقدام کند. بر اساس ماده ۴ قانون جهش تولید مسکن بانک‌ها و موسسات اعتباری بانکی موظفند هر سال ۲۰ درصد از پرداختی‌های خود را به مسکن اختصاص دهند.

نماینده آستان اشرفیه بیان کرد: براساس بند س تبصره ۱۵ قانون بودجه ۱۴۰۴ بانک مرکزی موظف است مطابق با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و قوانین مرتبط ۲۷۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه در راستای قانون جوانی جمعیت فرزندآوری ودیعه ساخت و اجاره تخصیص بدهد. رئیس جمهور محترم بنده از شما سوال می‌کنم این قوانین بالادستی که بنده الان خواندم قانون تولید مسکن در برنامه هفتم و بودجه سنواتی، قانون ساماندهی بازار زمین و مسکن، چه میزان عملی شده است؟

نجفی در همین راستا اضافه کرد: فقط در راستای ماده ۴ قانون تولید مسکن تکالیفی که بانک مرکزی بر عهده بانک‌ها در سه سال اول اجرای قانون گذاشته ۱۴۰۰ میلیارد تومان بوده است. اما بانک‌ها ۴۰۰ میلیارد تومان پرداخت کرده‌اند؛ یعنی به اندازه هزار همت به تعهدات خودشان عمل نکرده‌اند. آقای رئیس‌جمهور این بانک از مجلس دستور می‌گیرد یا از حضرت عالی، وزیر اقتصاد و بانک مرکزی؟

انتهای‌پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید