دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-25
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 32179 |
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۸ |
120 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

بر اساس مطالعه‌ای که توسط محققان دانشگاه کالیفرنیا سن دیگو انجام شد، حدود یک چهارم کاربران اینترنت جهان در کشور‌هایی زندگی می‌کنند که زیرساخت‌های اینترنتی آن‌ها بیشتر از آنچه قبلا تصور می‌شد در معرض حملات هدفمند قرار می‌گیرند. متخصصان حوزه کامپیوتر در مجموع ۷۵ کشور را مورد بررسی قرار دادند. به گزارش indianexpress، الکساندر گامرو-گاریدو، […]

بر اساس مطالعه‌ای که توسط محققان دانشگاه کالیفرنیا سن دیگو انجام شد، حدود یک چهارم کاربران اینترنت جهان در کشور‌هایی زندگی می‌کنند که زیرساخت‌های اینترنتی آن‌ها بیشتر از آنچه قبلا تصور می‌شد در معرض حملات هدفمند قرار می‌گیرند. متخصصان حوزه کامپیوتر در مجموع ۷۵ کشور را مورد بررسی قرار دادند.
به گزارش indianexpress، الکساندر گامرو-گاریدو، نویسنده اول مقاله، در بیانیه مطبوعاتی گفت “ما می‌خواستیم مکان شناسی (توپولوژی) اینترنت را مطالعه کنیم تا پیوند‌های ضعیفی را پیدا کنیم که اگر آن‌ها به خطر بیفتند، ترافیک کل یک کشور در معرض خطر قرار می‌گیرد.”
بسته به کشوری که در آن هستید، ساختار اینترنت می‌تواند به شدت متفاوت باشد. در برخی نقاط مانند ایالات متحده، تعداد زیادی از ارائه دهندگان خدمات اینترنتی (ISP) با هم رقابت می‌کنند و خدمات را به تعداد زیادی از کاربران ارائه می‌دهند. این ISP‌ها دارای شبکه‌هایی هستند که مستقیماً به یکدیگر متصل هستند و محتوا را مبادله می‌کنند و فرآیندی به نام همتاسازی مستقیم را تشکیل می‌دهند.

اما این مطالعه نشان داد در برخی از کشورها، که بسیاری از آن‌ها در جنوب جهانی هستند، کاربران اینترنت تنها به چند ISP برای دسترسی به اینترنت متکی هستند و در برخی از این کشورها، یک ISP به اکثریت بزرگی از کاربران خدمات ارائه می‌دهد. این ارائه دهندگان اغلب به تعداد محدودی از شرکت‌ها برای دسترسی به اینترنت جهانی و ترافیک اینترنت سایر کشور‌ها متکی هستند.
این موضوع می‌تواند به این معنی باشد که مهاجمان فقط باید یک یا چند شرکت از آنها که “سیستم‌های خودگردان حمل و نقل” نامیده می‌شوند را هدف قرار دهند تا دسترسی به اینترنت در کل یک کشور را فلج کنند. در کشور‌هایی مانند کوبا و سیرالئون، یک ارائه‌دهنده سیستم خودمختار ترانزیت تقریباً برای همه کاربران در کشور ارتباط برقرار می‌کند.
بیشتر بخوانید

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید