جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-22
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 34557 |
تاریخ انتشار : ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱:۰۶ |
147 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

ترابی در گفت و گو باباشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛ ترابی مدیر برنامه تغذیه بالینی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: کم تحرکی خطر مرگ را در مردان ۲۸ ٪افزایش می‌دهد. این خطر در زنان دو برابر مردان است. از آنجائی که اصلاح سوء تغذیه مشکل است تشخیص زودرس آن از اهمیت بالایی برخوردار است. […]

ترابی در گفت و گو باباشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

ترابی مدیر برنامه تغذیه بالینی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: کم تحرکی خطر مرگ را در مردان ۲۸ ٪افزایش می‌دهد. این خطر در زنان دو برابر مردان است. از آنجائی که اصلاح سوء تغذیه مشکل است تشخیص زودرس آن از اهمیت بالایی برخوردار است.

او افزود: یکی از مشکلات دوران سالمندی ضعیف شدن حواس از جمله حس چشایی است که تمایل به مصرف بیشتر شیرینی و شوری در بین سالمندان زیاد می‌شود که در اینگونه مواقع باید مصرف نمک و شیرینی را کاهش داد. در این حالت استفاده روزانه از حدود ۸لیوان آب و مایعات توصیه شده است.

مدیر برنامه تغذیه بالینی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اعلام کرد که تهوع، کاهش اشتها و تغییر طعم غذا‌ها که از عوارض جانبی دارو‌ها است و منجر به ممانعت از غذا خوردن و حذف وعده غذایی اصلی می‌شود. معمولا مصرف دارو‌های متعدد در سنین بالا زیاد است بطور متوسط سالمندان روزانه ۳ تا ۴ دارو مصرف می‌کنند. بنابر این بر مصرف سه وعده غذایی اصلی تا کید می‌شود.

او گفت: ضعف سلامت دندان‌ها که شامل تحلیل لثه ها، افتادن دندان ها، زخم دهان و درد فک‌ها است باعث درد و ناراحتی هنگام جویدن غذا، عدم دریافت کافی غذا و در نهایت سوء تغذیه می‌شود. مطالعات نشان داده اند، علت ۵۰ ٪سوء تغذیه در سالمندان مشکلات دندانی است و بنابراین بافت غذا‌ها باید نرم باشد.


بیشتر بخوانید:

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!