جمعه, ۳۰ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-20
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 35129 |
تاریخ انتشار : ۱۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۹:۰۶ |
85 بازدید
۰
6
ارسال به دوستان
پ

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛ محسن فرهادی معاون گفت: در هفته گذشته ۱۸۵ هزار و ۹۴۶ بازرسی از اماکن تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی انجام شده است که ۳٠ هزار و ۱۹٠واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی و ۶۸۸ واحد نیز پلمپ شده اند. او گفت: بر اساس آخرین […]

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

محسن فرهادی معاون گفت: در هفته گذشته ۱۸۵ هزار و ۹۴۶ بازرسی از اماکن تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی انجام شده است که ۳٠ هزار و ۱۹٠واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی و ۶۸۸ واحد نیز پلمپ شده اند.

او گفت: بر اساس آخرین بررسی های انجام شده در هفته گذشته میزان رعایت دستورالعمل های بهداشتی در کشور به طور متوسط ۵٠/۲۵ درصد بوده است. میزان رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی کشور به طور متوسط ۵۶/۱ درصد است که استان هرمزگان با ۷۴/۳۸ درصد بیشترین میزان رعایت بهداشت فردی را داشته است.

به گفته معاون فنی مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت، میزان رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی کشور به طور متوسط ۵۵/۴۵ درصد است که استان آذربایجان غربی با ۷۱/۱۹ درصد بیشترین میزان رعایت تهویه خوب را در بین سایر استان های کشور داشته است.

فرهادی گفت: در هفته گذشته میزان استفاده از ماسک توسط خدمت گیرنده و ارائه دهنده خدمت در اماکن عمومی کشور به طور متوسط ۴۵/۱۱ درصد است که بیشترین میزان رعایت استفاده از ماسک  مربوط به استان هرمزگان با ۶۵/۲۶ درصد است.

او گفت: در هفته گذشته فرودگاه ها با ۹۲/۳۱درصد ، ادارات و سازمان ها با ۹۱/۷۸ درصد بیشترین میزان رعایت بهداشت فردی را در بین سایر اماکن عمومی کشور داشته اند.


بیشتر بخوانید:

 

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!